fbpx
Сьогодні
22:09 11 Тра 2018

Плівки Онищенка: Холодницький змінив прокурорів у справі

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький змінив групу прокурорів у справі про "плівки Онищенка".

Про це він повідомив в інтерв'ю LB.ua.

"Я сьогодні змінив групу прокурорів, де буду старшим прокурором у цій справі – у справі "плівок Онищенка". І будемо чекати на висновки. Але – тут можна погодитися з НАБУ – без слідства і дослідження тих плівок, апаратури і носія, на які вони були записані, давати оцінки рано. Нас Онищенко вже понад рік "годує", що він має плівки. І що він то готовий, то не готовий їх віддати", – зазначив Холодницький.

При цьому він заявив, що не згоден з позицією директора НАБУ Артема Ситника, що у "плівках Онищенка" немає нічого цікавого.

Холодницький також зазначив, що йому нічого невідомо про зміну статусу нардепа-втікача у США (в ЗМІ була інформація про те, що Онищенко дав свідчення Мін'юсту США на перших осіб України, за що міг отримати політичний притулок – ред.), а все, що він чув – на рівні пліток і ЗМІ.

"Знаєте, за два роки роботи я побачив багато ситуацій, які виглядали справжніми, а виявлялися блефом. Тому довіряй, але перевіряй. Я чекаю. Якщо є заява, якщо є такі звинувачення про якісь домовленості за спиною прокурорів, тоді треба перевіряти", – резюмував голова САП.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: