fbpx
Сьогодні
14:03 11 Тра 2018

Мінекономіки відмовляється використовувати бренд Ukraine NOW для промоції туризму

Міністерство економіки не бажає використовувати нещодавно затверджений бренд Ukraine NOW для реклами українського туризму.

Про це заявив президент Національної туристичної асоціації України та радник міністра економічного розвитку України Іван Ліптуга у своєму Facebook.

"У даному випадку ми бачимо скоріше дизайн, ніж брендинг. І весь дизайн зводиться до шрифтового, а-ля хельветик, геометричному гротеску, який важко чимось зіпсувати. Інше питання — до чого тут Україна, але про дизайн не сперечаються", – написав Ліптуга.

За його словами, на балансі Мінекономіки вже 5 років перебуває розроблений раніше бренд України "Ukraine — It's all about U", який міністерство збирається продовжувати використовувати і надалі.

"Туризм, як найяскравіший рупор у брендингу територій, вже має свій фундаментальний брендбук та аутентику, затверджену у 2013 році", — зазначив радник міністра.

За його словами, у 2016 році було запущено програму по створенню брендів для кожної області України.

Також він зазначив, що "Ukraine — It's all about U" вже протягом тривалого часу використовується на різноманітних міжнародних заходах.

Нагадаємо, вчора уряд затвердив бренд, який презентуватиме Україну у світі.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: