fbpx
Сьогодні
15:18 11 Тра 2018

Apple випустить кредитну карту під власним брендом

Американський технологічний гігант Apple та інвестиційний банк Goldman Sachs планують випустити спільну кредитну карту під брендом Apple Pay.

Про це повідомили джерела The Wall Street Journal, передає Інтерфакс-Україна.

За словами джерел, компанія відмовиться від давнього партнерства з великим британським банком Barclays Plc з випуску карт лояльності.

Зазначається, що спільна карта Apple та банк Goldman може допомогти компаніям боротися зі слабкостями їхніх основних бізнесів.

В силу того, що зростання продажів нових моделей iPhone сповільнюється, Apple фокусується на таких послугах, як мобільні платежі, підписки на потокову музику та продажу в онлайн-магазині App Store.

Партнерство Apple і Goldman крім спільної карти буде включати і інші послуги, зокрема, надання в магазинах кредитів на купівлю iPhones.

За даними джерел, компанії поки не погодили остаточні умови угоди про випуск кредитних карт.

Зазначимо, що Goldman Sachs Group – це один з найбільших та найстаріших у світі інвестиційних банків, що є фінансовим конгломератом.

Він займається інвестиційним банкінгом, торгівлею цінними паперами, інвестиційним менеджментом та іншими фінансовими послугами.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: