fbpx
Сьогодні
20:34 09 Тра 2018

Зустріч Трампа з Кім Чен Ином: Помпео розповів чого чекати

Державний секретар США Майк Помпео, який провів переговори з керівництвом Північної Кореї, повідомив, що узгодив дату й місце можливої зустрічі Дональда Тармпа і Кім Чен Ина, додавши, що вона може тривати протягом одного чи двох днів.

Як зазначили в Держдепартаменті США, про це він розповів журналістам у літаку, який прямував до Японії, повідомляє Укрінформ.

"Ми плануємо, що це триватиме один день, але якщо буде необхідність обговорити більше, ми матимемо можливість продовжити і на другий день", – відповів Помпео на запитання представників ЗМІ.

Він також зазначив, що провів "гарні й тривалі" переговори в Пхеньяні з Кім Чен Ином щодо підготовки майбутньої зустрічі з Трампом, і сторони повністю погодили її дату й місце. Однак він не уточнив деталі, зауваживши, що це буде оголошено за кілька днів, скоріше за все, "на початку наступного тижня".

Помпео також забрав на борт свого літака трьох громадян США, які були ув'язнені в КНДР та відпущені владою цієї країни перед зустріччю Трампа і Кіма. За словами держсекретаря США, їм почали надавати медичну допомогу прямо в польоті, хоча вони змогли самі зайти по сходинках в літак.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: