fbpx
Сьогодні
21:14 09 Тра 2018

У селі Нові Петрівці відбулись урочистості до завершення Другої світової війни

У Національному музеї-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році», що розташований у селі Нові Петрівці, відбулись урочистості заходи до завершення Другої світової війни за участі народного депутата України, екс-командира батальйону Луганськ-1 Артема Вітка.

Вітко

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Відгукнувся на запрошення Товариства сприяння обороні України, взявши участь у заходах, присвячених Дню пам'яті та примирення. Урочистості проходили в Національному музеї-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році», що розташований у селі Нові Петрівці, Вишгородського району Київщини. На початку заходів вшанували пам'яті загиблих у Другій світовій війні. Також вшанували ветеранів АТО».

Вітко

 

Він зазначив, що на заходах відбулись військово-спортивна гра для школярів Оболонського району міста Києва.

Вітко

«На урочистостях були присутні школярі Оболонського району міста Києва, які взяли участь у військово-патріотичних змаганнях. Діти мали виконати ряд завдань, зокрема одягти протигаз та загальновійськовий захисний костюм за обмежений проміжок часу, зібрати та розібрати на час автомат, змагалися з кульової стрільби тощо. Я також допомагав школярам впоратися з поставленими завданнями», – розповів він.

Вітко

Також була представлена виставка військової зброї та відбувся навчальний курс із первинної медичної допомоги на полі бою.

Відгукнувся на запрошення Товариства сприяння обороні України, взявши участь у заходах, присвячених Дню пам'яті та…

Posted by Артем Вітко on Tuesday, May 8, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: