fbpx
Сьогодні
Фото 19:47 09 Тра 2018

Солодка ДТП: у Польщі на дорогу вилилося 24 тонни шоколаду

У Польщі на автотрасі А2 між Вжешньою та Слупцею перевернулася цистерна з солодощами, на дорогу витекло 24 тонни рідкого шоколаду.

Про це повідомляє TVN24.

Водій цістерновоза з невідомих причин врізався в бар'єр, який розділяє смуги на автомагістралі. Водій зі зламаною рукою був госпіталізований, а для усунення наслідків аварії прибули співробітники екстрених служб.

На даний момент рух по трасі перекрито в обидва боки, з-за чого утворилася гігантська пробка. Водіям рекомендують користуватися іншими автошляхами.


Варто відмітити, що траса А2 є дуже важливою, оскільки поєднує Варшаву і Познань.

Рідкий шоколад на відкритому повітрі швидко застигає, що ускладнює його прибирання. Пожежники, які займаються його збиранням, навіть спеціально проконсультувалися з кондитерами.

"Ми зв'язалися з виробником шоколаду. Разом ми погодилися з тим, що вам потрібно використовувати мийні машини під тиском, але це займе якийсь час. Холодний шоколад гірше снігу", – розповів бригадир пожежників Богдан Ковальські.

За його словами, водії до приїзду рятувальників продовжували рух по трасі і в результаті розвезли шоколад на кілька кілометрів. Це ще сильніше ускладнює його прибирання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: