fbpx
Сьогодні
17:36 08 Тра 2018

Отруєння дітей в Черкасах: Гройсман прокоментував ситуацію

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що на даний момент в Черкасах забруднення не виявлено, фахівці проведуть детальні дослідження вже в лабораторних умовах.

Зокрема, Гройсман заявив, що ситуація контрольована і у "дітей стан здоров'я поліпшується".

"Зараз…в повітрі забруднень не виявлено. Це говорить про те, що то речовина, яка була застосована, не знаходиться ні в повітрі, ні на грунті, ані в воді. Далі більш детальні дослідження будуть робити в лабораторіях…", – цитує прем'єра Інтерфакс-Україна.
Відповідні органи зараз встановлюють, хто б міг розпорошити цю речовина або якимось іншим чином її поширити.

"Я не хочу робити ніяких припущень. Це може бути що завгодно. У тому числі, можливо, хтось мав не дуже хороші наміри…Ми схиляємося до того, що це було локальне розпорошення поки невідомої речовини", – зазначив Гройсман і додав, що інших таких випадків в Черкасах не зафіксовано,.

Гройсман також зазначив, що тільки після детальних досліджень можна буде говорити про зв'язок цієї події з тим, що сталося в школі Новомосковська Дніпропетровської області.

"Зараз немає підстав говорити, що ці події пов'язані", – вказав він.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: