fbpx
Сьогодні
Офіційно 13:32 07 Тра 2018

Путін вчетверте став президентом Росії

Фото REUTERS/Phil Noble

Володимир Путін вчетверте став президентом Російської Федерації.

Його інавгурація відбулася в Андріївському залі Великого Кремлівського палацу в Москві.

Путін приніс присягу на вірність Росії і звернувся з промовою до присутніх. У ній він сказав, що "особливо гостро усвідомлює відповідальність" перед кожним росіянином і Росією в цілому та перед "тисячолітньою історією і нашими пращурами".

"Вважаю своїм обов'язком і сенсом життя зробити все для Росії… Запевняю вас, метою мого життя, роботи буде, як і раніше, служіння людям, батьківщині – для мене це понад усе. Від щирого серця дякую вам за вашу згуртованість", – заявив Путін.

За його словами, Росії потрібні прориви в усіх сферах життя.

"Шлях вперед не буває простим, це завжди складний пошук… Завдання, які мають бути, без жодного перебільшення історичні: вони будуть визначати долю вітчизни на десятиліття вперед", – наголосив Путін.

У своїй промові він зазначив, що Росія нарешті почала відстоювати свої інтереси та відродила гордість за батьківщину.

 

Нагадаємо, 18 березня, в 4-ту річницю офіційної анексії Криму Росією, в РФ пройшли вибори президента. Голосування, проведене на захопленому півострові, Україна і Захід не визнають.

Згідно з даними ЦВК РФ за підсумками обробки 99,84% протоколів, "самовисуванець" і чинний президент Володимир Путін набрав 76,66% голосів на виборах.

ЦВК Росії заявила про відсутність серйозних порушень під час голосування. А результат Путіна голова комісії Елла Памфілова назвала рекордним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: