fbpx
Сьогодні
Фото 13:40 06 Тра 2018

Маленький принц. Британська королівська сім'я опублікувала перші домашні фотографії новонародженого Луї

twitter.com/KensingtonRoyal

6 травня 2018 року представники британської королівської сім'ї опублікували перші офіційні знімки принца Луї – третьої дитини герцога і герцогині Кембриджських.

Нагадаємо, молодший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон Луї Артур Чарльз народився 23 квітня 2018 року в лондонському госпіталі Святої Марії.

2 травня третій день народження відзначала донька герцога і герцогині Кембриджських – принцеса Шарлотта. Тоді шанувальники королівської сім'ї очікували побачити новий портрет дівчинки, але цього не сталося.

Як виявилося, принц Вільям і Кейт Міддлтон просто готували сюрприз: у ніч з 5 на 6 травня пара поділилася одразу двома фотографіями. На одному зі знімків маленький принц Луї позує сам, фото було зроблено 26 квітня. На другому знімку новонародженого цілує старша сестра Шарлотта. Цей кадр був зроблений у день народження дівчинки – 2 травня. Автором обох фотографій стала сама Кейт Міддлтон.

"Герцог і герцогиня Кембриджські дуже раді поділитися двома фотографіями принцеси Шарлотти і принца Луї. Фотографії були зроблені герцогинею Кембриджською в Кенсингтонському палаці. Герцог і герцогиня Кембриджські хотіли б подякувати представникам громадськості за всі добрі повідомлення, які вони отримали після народження принца Луї, і в третій день народження принцеси Шарлотти", – йдеться в заяві Кенгсінгтонского палацу.

Фото, на якому Шарлотта цілує в чоло молодшого брата Луї, нагадує знімок трирічної давності, на якому старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма Джордж ніжно тримає на руках новонароджену сестру Шарлотту. Пропонуємо згадати, як це виглядало.


Зазначимо, що зовсім скоро, 19 травня, принц Джордж і принцеса Шарлотта будуть важливими гостями на весіллі свого дядька принца Гаррі та його нареченої актриси Меган Маркл. Маленький Луї присутнім на святі не буде.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: