fbpx
Сьогодні
22:47 06 Тра 2018

Аеропорт Полтава переніс дату першого міжнародного рейсу

Аеропорт Полтава до анонсованого на 9 травня рейсу в Анталью підготувати не встигнуть, тому пасажири полетять з Борисполя.

Про це розповів перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Песоцький, передає ЦТС.

"Аеропорт Полтави капітально відремонтовано на понад 80%. Все обладнання, необхідне для роботи власних і залучених служб підприємства, вже закуплено – зараз відбувається його монтаж. Також зазначу, що завершуються роботи з нанесення вирівнюючого шару асфальтобетону на злітну смугу та руліжку. Це міцне покриття дозволить нам почати їх експлуатацію з більшим навантаженням, з огляду на вагу пасажирських літаків авіакомпанії Yanair", – повідомив чиновник.

Пасажири першого анонсованого міжнародного рейсу будуть змушені летіти з Борисполя.

"Повідомляю, що пасажири, які мали летіти з Полтави до Антальї 9 травня і вже купили квитки у туроператора Join UP, полетять із Борисполя. Коли ж відбудеться перший серйозний рейс з нашого аеропорту, якого всі так чекають? Це буде в першу середу після остаточного завершення капітального ремонту аеропорту", – резюмував він.

Раніше планувалося, що перший рейс до Анталії з Полтави вилетить 2 травня, проте його перенесли на тиждень через поганий продаж квитків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: