fbpx
Сьогодні
15:07 05 Тра 2018

#ВінНамНеЦар: у Москві затримали Навального

У Москві почалася акція протесту "Він нам не цар", яку організувала політсила опозиціонера Олексія Навального, приурочена до інавгурації президента Росії Володимира Путіна. Російські силовики почали затримувати протестувальників.

Опозиціонера Олексія Навального затримали 5 травня у Москві, повідомляє "Медиазона".

Кореспондент видання зазначає, що 5 травня під час акції "Він нам не цар" на Пушкінській площі люди у формі влаштували бійку – почали зіштовхувати зі сходинок біля пам'ятника Пушкіну прибічників Навального, дехто почав бити протестувальників.

Російські силовики стали безладно затримувати активістів, затримали і самого Навального.

5 травня у Москві та Санкт-Петербурзі о 14.00 почалася акція протесту "Він нам не цар", яку організувала політсила Навального, приурочена до інавгурації президента Росії Володимира Путіна.

12 квітня Навальний анонсував мітинги своїх прибічників на 5 і 6 травня.

24 квітня Навальний заявив, що акція опозиції в центрі Москви відбудеться, хоча влада відмовилася її погодити. Мерія Москви повідомила про заборону на проведення в місті 5 травня мітингів.

4 травня напередодні протестних акцій у шести містах Росії затримали кількох прибічників Навального.

Акції протесту пройшли в містах на сході РФ. Повідомляють про десятки затриманих учасників протестів. Навальний повідомив, що втік від зовнішнього спостереження і провів ніч у "таємному місці", щоб спробувати взяти участь в акції протесту.

Інавгурація Путіна має відбутися 7 травня.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: