fbpx
Сьогодні
09:58 05 Тра 2018

Відомий бренд спортивного обладнання побудує в Україні найбільший завод компанії

Австрійська компанія Head International Holding GmbH – "дочка" Head UK Ltd – планує побудувати в Україні завод з виробництва спортивного обладнання.

Про це повідомила прес-служба президента України Петра Порошенка за підсумками його зустрічі з виконавчим директором Head Йоганном Еліашем.

Інвестиційний проект компанії Head в Вінниці складає €80 млн і розрахований на три етапи. Протягом 2019-2020 років буде побудований найбільший завод компанії з виробництва продукції для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики і лижні кріплення). Кількість нових робочих місць складе на початковому етапі близько 300, а з 2022 року у час розширення виробництва орієнтовна кількість нових робочих місць повинно досягти 1 тис. осіб.

Еліаш поділився своїми враженнями від змін в Україні та прокоментував рішення компанії інвестувати в країну.

"Ми провели ретельний аналіз не тільки України, а й інших країн. Я вважаю, що Україна пропонує кращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції в цій частині світу, навіть краще, ніж в Китаї", – сказав він.

Виконавчий директор Head також додав, що дуже вражений розвитком України.

"Мені подобається те, що ви інвестуєте в сектор оборони 5-7% ВВП. Це гарантує політичну стабільність. Вражаюче, як ви вирішуєте ситуацію з Росією. Домовленості, які ви досягли з ЄС – це дуже добре", – сказав Еліаш.

За його словами, британський уряд активно підтримує ідею розвитку відносин і торгівлі між Великою Британією та Україною.

"Чим більше ми зробимо для того, щоб підтримати британський бізнес в Україні, тим краще. В першу чергу це стосується укладення угоди про зону вільної торгівлі", – також додав Еліаш.

Head UK Ltd. – один з найбільших світових виробників і продавців спортивного обладнання та одягу. Бізнес компанії включає п'ять дивізіонів: зимові види спорту, гри з ракеткою, дайвінг, спортивний одяг та ліцензування. Торгові марки компанії HEAD, Penn, Tyrolia, Mares, SSI і rEvo.

Основні ринки – Європа (переважно Австрія, Італія, Німеччина, Франція, Швейцарія, країни Бенілюксу, Іспанія, Великобританія, Чехія, Польща), Північна Америка та Азія.

Head International Holding GmbH – австрійська компанія, яка виробляє спортивне обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництва компанії розташовані в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї. Компанія присутня в 85 країнах світу. Також компанія Head є спонсором Федерації плавання України і плавця збірної України №1 Андрія Говорова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: