fbpx
Сьогодні
11:01 05 Тра 2018

Німеччина розглядає можливість створення в Україні експортного агентства сільськогосподарської продукції

Наприкінці квітня відбулася робоча зустріч між консультантом AFCI Феліксом Вільгемом, який розробляє для Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини концепцію створення експортного агентства української сільськогосподарської продукції, з головою Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитром Крошкою, членами Асоціації – українськими виробниками плодово-ягідної продукції та садивного матеріалу, які мають досвід експорту, та представниками агрегаційної компанії.

Про це повідомляє прес-служба Асоціації «УКРСАДПРОМ».

Зокрема, Д.Крошка представив стан розвитку садівництва в Україні. Також окрему увагу було приділено стану експорту плодово-ягідної продукції українського походження.

Учасники зустрічі обговорили основні аспекти та проблеми збільшення обсягів експорту української сільгосппродукції до країн Європи, вирішення яких, у тому числі й за сприяння експортного агентства, дозволить значно розширити присутність української продукції на європейських ринках.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: