fbpx
Сьогодні
18:30 05 Тра 2018

Назвали офіційну причину смерті водія, якого підозрювали у скоєнні ДТП у Кривому Розі

Фото: dp.npu.gov.ua

У СІЗО помер водій Mazda, якого підозрюють у скоєнні смертельної аварії в Кривому Розі, що забрала життя 11 людей та ще 18 постраждали.

Цю інформацію Укрінформу підтвердили у прес-службі Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

«Чоловік помер вночі, за попереднім діагнозом – від поліорганічної недостатності», – зазначили у прес-службі.

Відомо, що у даного чоловіка було діагностовано серйозне онкологічне захворювання.

Як відомо, 17 квітня у центрі Кривого Рогу автомобіль Mazda під керуванням 67-річного водія скоїв зіткнення з маршрутним таксі та автобусом. У результаті аварії 8 людей загинули на місці і 18 були травмовані. Згодом померли ще троє постраждалих, відтак кількість жертв зросла до 11.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Того ж дня поліція повідомила про підозру водію автомобіля Маzdа, який спричинив ДТП. 20 квітня рішенням суду його взято під варту без права внесення застави. Підозрюваного перевели з лікарні до СІЗО.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: