fbpx
Сьогодні
22:12 04 Тра 2018

Модернізація громадського транспорту: у Києві запровадять єдину загальноміську систему оплати

Київська міська держадміністрація (КМДА) вирішила модернізувати та об'єднати автоматизовані системи обліку оплати проїзду в міському транспорті в єдину загальноміську систему.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Для цього інтегрують і адаптують уже існуючі відповідні системи оплати проїзду та обліку пасажирів.

Відзначається, що на сьогодні автоматизована система оплати проїзду вже діє у київському метрополітені – електронна оплата проїзду здійснюється пластиковими жетонами, безконтактними пластиковими проїзними квитками та банківськими безконтактними картками.

Крім того, Київпастранс також запровадив окремі елементи такої системи на швидкісному трамваї, фунікулері та міській електричці.

Разом з тим, планується створення загального процесінгового центру з обробки даних, управління, розрахунків і формування фінансової звітності, системи продажу та поповнення електронного проїзного квитка.

Здійснювати справляння плати за транспортні послуги уповноважено комунальне підприємство Головний інформаційно-обчислювальний центр, яке інтегрує систему з особистим кабінетом киянина та соціальним процесінгом міста.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал вTelegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: