fbpx
Сьогодні
09:36 03 Тра 2018

У корпусах "ДНР" некомплект солдатів сягнув 60%, - Тимчук

У військових корпусах "ДНР" нестача рядового складу вже доходить до 60% та існують великі проблеми з моральним духом тих, хто ще залишився у лавах бойовиків.

Про це пише координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Командири частин і підрозділів "1 АК ДНР" постійно доповідають командуванню про укомплектованість ввірених їм структур на рівні не менше 95%. У той час, як в реальності некомплект по особовому складу в середньому становить 40-60%", – пише він.

Так, в 9 омсп мп по підрозділам некомплект варіюється від 25% до 60%. У 100 омсбр – від 35% до 70%, в 1 омсбр некомплект – від 35% до 60%.

"Доходить до повного абсурду. Деякі підрозділи (наприклад, взвод ППО ТБ в \ ч 08819) укомплектовані всього на … 5%. Тобто, в реальності вони існують тільки на папері", – пише Тимчук.

Друга проблема окупаційного командування –  це "якість" особового складу.

У доповідях командири частин і підрозділів звітують, що у них 100% особового складу – це військовослужбовці 1 і 2 категорії, тобто мають високі морально-психологічні якості і бойовий дух.

"Однак, проведені на замовлення російських радників соцдослідження показали, що 65-80% особового складу відносяться до 3 і 4 категорії, тобто з низьким моральним духом, психологічними проблемами, в першу чергу на ґрунті наркоманії та алкоголізму", – пише Тимчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: