fbpx
Сьогодні
15:54 03 Тра 2018

НАБУ взялося за незаконне збагачення депутата від "БПП"

Національне антикорупційне бюро почало розслідування ймовірного незаконного збагачення нардепа від "Блоку Петра Порошенка".

Про це йдеться в матеріалах Солом'янського районного суду Києва.

"Народний депутат України ОСОБА_3 (дата набуття депутатських повноважень – 29 березня 2016) в щорічному декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування по 2015-2016 роки, не вказав інформацію про членів сім'ї суб'єкта декларування, не задекларував майно, яке належить таким особам ", – йдеться в повідомленні.

Зазначається матір депутата, від імені якої депутат діяв на підставі довіреності, в 2016 році придбала у власність за договором дарування частину домоволодіння ринковою вартістю 3,2 млн гривень.

У 2016 році вона також придбала у власність на підставі договору дарування земельну ділянку площею 0,0175 га.

В органах досудового розслідування є підстави вважати, що народний депутат України і члени його сім'ї, які не вказані в декларації за 2016, з серпня 2016 року користуються об'єктом нерухомого майна, не задекларувавши право користування.

НАБУ заявляє, що нардеп безкоштовно отримав у власність нерухомість в Києві, що може свідчити про факти незаконного збагачення.

Зазначимо, що 29 березня 2016 року такі повноваження отримали Олександр Бригинець та Дмитро Білоцерківець, від фракції "БПП".

За інформацією видання Insider, НАБУ розслідує незаконне збагачення Білоцерківця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: