fbpx
Сьогодні
11:33 02 Тра 2018

Всі підрозділи ООС на Донбасі перейшли у підпорядкування генерала Наєва

Підрозділи секторів безпеки у зоні проведення операції Об'єднаних сил перейшли в підпорядкування генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"З початком проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі усі підрозділи Збройних Сил України та інших військових формувань, які залучаються до проведення операції, перейшли в безпосереднє підпорядкування Командувача Об'єднаних сил", – йдеться у повідомленні.

За його словами самого генерала, свої повноваження він здійснюватиме через Об'єднаний оперативний штаб Збройних Сил України.

Начальник штабу є першим заступником Командувача Об'єднаних сил.

На Об'єднаний оперативний штаб ЗСУ покладається організація, планування та контроль виконання заходів із забезпечення національної безпеки та відсічі збройної агресії Російської Федерації.

"З цього моменту військовослужбовці Збройних Сил, прикордонники, нацгвардійці та працівники правоохоронних органів, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і відсічі збройної агресії Російської Федерації, підпорядковуються Командувачу Об'єднаних Сил, рішення і накази якого є обов'язковими для виконання", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: