fbpx
Сьогодні
19:43 01 Тра 2018

Останній термін: Маккейн заявив, що йде на пенсію, тому буде говорити все, що думає

Сенатор Джон Маккейн, який бореться з раком мозку написав в своїй книзі про те, що його теперішній термін на посаді сенатора буде його останнім і тому він є більш вільним у висловлюванні своїх думок про поточний політичний клімат.

Про це пише The New York Post.

«Це – мій останній термін. Навіть якщо я в цьому собі не зізнавався перед цим літом, то діагноз раку в четвертій стадії є різким переконанням в цьому», – написав він у книзі «Невгамовна хвиля» (Restless Wave), витримки з якої в понеділок опублікували в Apple News.

«Я більш вільний, ніж мої колеги, які знову постануть перед виборцями. Я можу говорити те, що думаю, незважаючи на можливі наслідки. Можу, не хвилюючись, голосувати так, як підказує сумління», – пише Маккейн.

Маккейн зневажливо відгукувався про президента Трампа, який колись насміхався з нього, заявивши, що республіканець з Аризони не є героєм, так як його було захоплено в полон після того, як його літак було збито над В'єтнамом. «Мені подобаються люди, яких не захоплювали в полон», – сказав Трамп в липні 2015 року.

«Він не вирізняє дії нашого уряду від злочинів деспотій», – написав Маккейн про Трампа.

«Я хотів би, щоб ми відновили почуття того, що нас об'єднує, а не того, що робить нас різними», – наголосив він.

«Ми є громадянами республіки, заснованої на спільних ідеях створених у новому світі на заміну племінній ворожнечі, яка розривала старий світ, – пише політик. – Навіть у часи політичної нестабільності ми поділяємо спільну почесну спадщину і відповідаємо за те, щоб її прийняти».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: