fbpx
Сьогодні
20:41 28 Кві 2018

Визнання: український фільм "Дякую" посів друге місце на міжнародному фестивалі у Латвії

Українська стрічка "Дякую" посіла друге місце на міжнародному фестивалі туристичних стрічок у Ризі (Латвія).

Про це повідомила завідувач сектору медіакомунікацій та зв'язків зі ЗМІ Міністерства інформаційної політики України Марина Соботюк на своїй сторінці у Facebook.

"Наша стрічка "Дякую"(короткометражна, державна промоція) посіла друге місце на міжнародному фестивалі туристичних стрічок у Ризі (Латвія)", – йдеться у повідомленні.

Марина Соботюк уточнила, що цьогоріч було подано 500 фільмів, із них 200 пройшли відбір, а вже із них – вибрані кращі з кращих.

"30 кіношників з усього світу презентували під час фестивалю свої роботи. І Україна посіла друге місце! Українці, радіємо разом, це наша перемога і доказ, що Україна цікава та туристична, а ще креативна!" – додала Соботюк.

https://www.facebook.com/maryna.sobotyuk/posts/1573222742776351

Нагадаємо, Прем'єра художньо-документальної стрічки "Дякую" відбулась 19 грудня в українській столиці. Стрічку було знято з метою популяризації України в світі та в рамках Року Японії в Україні.

Фільм зняла Best Friends Production на замовлення Міністерства інформаційної політики для популяризації України у світі в рамках року Японії в Україні.

У стрічці "Дякую" йдеться про японця Хіроші Оно, який заблукав Україною та отримав масу позитиву від своєї подорожі. Знаючи слово "Дякую", він потрапив у Дяково на Закарпатті і промандрував найцікавішими куточками України, діставшись до Києва на конференцію, де він є головним спікером.

Показ стрічки відвідали члени Кабінету міністрів, представники Адміністрації Президента, дипломатичного корпусу іноземних держав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: