fbpx
Сьогодні
15:14 28 Кві 2018

Нічний вибух у Києві: поліція назвала дві версії

Слідство розглядає дві версії вибуху гранати в автомобілі у Дарницькому районі Києва, внаслідок чого один чоловік загинув, один зазнав поранень.

Про це 28 квітня повідомив начальник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко.

"Було встановлено, що граната вибухнула безпосередньо в авто, є кілька свідків цього. Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 115 КК – "умисне вбивство". Розглядається кілька версій: замах на вбивство двох осіб – тобто хтось закинув гранату в автомобіль, а також версія необережного поводження із вибуховими речовинами, що призвело до смерті та травмування людей", – повідомив Крищенко.

За даними слідчих, особи, які перебували в автомобілі, були знайомі між собою.

"Ці люди (учасники інциденту – ред.) – кияни, знайомі між собою… Вибух автомобіля пролунав через кілька секунд, коли один з них сів в авто і вони поїхали. Зі слів свідків, після вибуху до автомобіля ніхто не наближався і з нього не виходив. Інші обставини з'ясовуються", – уточнив Крищенко.

Він додав, що потерпілого прооперували, у результаті вибуху він отримав тяжкі ушкодження, тож поки слідчі не мали змоги з ним поспілкуватися.

Нагадаємо, в ніч на 28 квітня у Дарницькому районі Києва внаслідок вибуху в автомобілі загинув чоловік, ще одну людину було госпіталізовано з пораненнями.

За попередніми висновками експертів, в автомобілі "Шевроле", який рухався, вибухнула граната.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: