fbpx
Сьогодні
16:16 26 Кві 2018

Google закриє сервіс Play Music, - ЗМІ

FILE PHOTO - The Google logo is seen at the "Station F" start up campus in Paris, France, February 15, 2018. REUTERS/Benoit Tessier

Американська компанія Google має намір закрити сервіс Play Musiс вже до кінця цього року та замінити його на інший додаток.

Про це повідомляє Droid Life з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що йому на заміну прийде новий додаток YouTube Remix.

Вперше про новий музичний сервіс YouTube Remix заговорили наприкінці минулого року. Тоді повідомлялося, що він дозволить YouTube більш ефективно конкурувати зі Spotify і Apple Music.

Незабаром з'явилося повідомлення, що Google і YouTube вдалося домовитися з найбільшими музичними лейблами щодо ліцензування контенту.

Remix, судячи з усього, буде діяти за моделлю, схожою зі Spotify, пропонуючи користувачам слухати треки за запитом.

Деякі функції, включаючи перегляд музичних кліпів, будуть запозичені у YouTube.

У березні керівник музичного сервісу YouTube Ліор Коен підтвердив, що новий сервіс візьме найкраще з Google Play Music і YouTube.

У практичному плані це, швидше за все, буде означати примусове перенесення плейлистів і музичних збірок з Google Play Music на нову платформу.

"Ми вже анонсували об'єднання продуктових команд YouTube Music і Google Play раніше – музика дуже важлива для Google, тому ми хочемо, щоб у нас було одне рішення, що відповідає потребам і користувачів, і артистів – підкреслив представник Youtube в коментарі Droid Life.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: