fbpx
Сьогодні
16:46 25 Кві 2018

Партія "Саакашвілі" почала збирати підписи нардепів для імпічменту Порошенка

Партія "Рух нових сил", лідером якої є Міхеїл Саакашвілі, почала збір підписів у народних обранців для проведення імпічменту президента Петра Порошенка.

Про заявив нардеп від цієї партії Юрій Дерев'янко.

"Ми ініціюємо початок процедури імпічменту, яка передбачає підписи 226 народних депутатів. Підписи народних депутатів повинні бути поставлені на документі, який ми сьогодні отримали з Верховної Ради", – заявив він.

За його словами, перший вже є таким чином розпочався процес підготовки до імпічменту.

"Це є документ, який прошито та пронумеровано — 22 аркуша — Апарат Верховної Ради, управління кадрів", – сказав Дерев'янко.

За його словами, під час процедури імпічменту потрібно розслідувати такі злочини як, незадеклароване майно Порошенка в його офшорних компаніях, існування схеми "Ротердам+", закупівля оборонної техніки у компаніях, кінцевим бенефіціаром яких є президентотримання прибутку на території Росії за роки конфлікту на сході України.

Разом з тим, під час мітингу координатор ради партії "Руху нових сил" Ольга Галабала заявила, що вони 17 квітня отримали офіційну відповідь від Верховної Ради України, у якій зазначається про можливість початку процедури імпічменту після збору 226 голосів народних депутатів.

За її словами, ці підписи потрібно зібрати до 15 травня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: