fbpx
Сьогодні
10:44 24 Кві 2018

З'явилися нові подробиці щодо депутки від "Свободи", яка Гітлера з днем народження вітала

Фото Мар'яни Батюк з відкритих джерел

Депутатка Львівської міської ради Ма'яна Батюк спочатку визнала, що допис з поздоровленням Гітлера був її, а тепер відмовляється від своїх слів.

Про це передає львівське видання "Високий замок".

Батюк після публікації її допису з поздоровленням у ЗМІ почало різко заперечувати, що вона взагалі щось подібне писала.

"Я нічого не писала і не поширювала. Очевидно, мою сторінку зламали. Знаю, як і хто вбивав мій народ. Я націоналістка. Як історик знаю, що нацистський та комуністичний режими — це два вогні, між якими українці боролись. Гітлер — злочинець! Це моя позиція!",  – написала вона згодом у себе на Facebook.

Втім, директор школи № 100, де працює Батюк, Василь Титар у коментарі виданню сказав, що одразу після скандального допису спілкувався з Мар'яною.

У розмові вона визнала, що саме вона опублікувала цей пост, однак пізніше у письмовому поясненні відмовилась від своїх слів.

"У школі виданий наказ про проведення службового розслідування.  Інформація незмінна. У письмовому поясненні вона повідомила, що цього не робила", – сказав директор.

  • Видання зазначає, що у ролі депутата жінка найбільше запам'яталася ініціативою вивішування червоно-чорного прапора ОУН-УПА на вежі львівської Ратуші і на флагштоку на Високому замку, однак депутати міськради її не підтримали.
  • Ця ж депутатка нещодавно зареєструвала проект ухвали Львівської міськради про заборону виконання пісень російською мовою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: