fbpx
Сьогодні
17:08 23 Кві 2018

Україна у 2019 році прийматиме чемпіонат Європи та Африки з вейкбордингу

Міжнародна федерація воднолижнго спорту та вейкбордингу (IWWF) підтвердила проведення чемпіонату Європи та Африки з вейкбордингу в 2019 році в столиці України Києві.

Про це повідомив віце-президент Федерації воднолижного спорту та вейкбордингу України, президент інвестгрупи "ІНЕКО" Денис Копилов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Проведення чемпіонату заплановане на серпень наступного року. Точні дати планується визначити протягом найближчих тижнів", – сказав він.

Копилов нагадав, що Київ уперше провів такий чемпіонат з 22 по 26 серпня 2012 року в районі Оболонської набережної, в ньому взяли участь 133 спортсмени з 19 країн, а Україна здобула одну золоту та чотири бронзові медалі.

За його словами, організаторами чемпіонату наступного року, крім національної федерації, є також УСКК "Україно" і Клуб Break Water.

У рамках підготовки до цієї події у 2018 році заплановане проведення в Києві чемпіонату України з вейкбордингу, першості з водних лиж і змагання з вейксерфу.

Копилов також зазначив, що в 2020 році Україна прийме ще одне міжнародне воднолижне змагання – чемпіонат світу з воднолижного спорту серед студентів у Дніпрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: