fbpx
Сьогодні
16:52 22 Кві 2018

Південнокорейські компанії випускатимуть безпілотники у Кропивницькому

Представники південнокорейських компаній Safeus Drone і Software Factory запропонували на базі технопарку "Flight city 4.0" Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету запустити виробництво дронів.

Про це  розповів кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційних технологій Льотної академії НАУ Віталій Неділько, передає "Гречка".

"Ми з цими компаніями вже уклали угоду, – зазначив Віталій Неділько. – Вони запропонували на базі Льотної академії створити інститут з розробки безпілотних літальних апаратів і завод з їх виробництва".

Сьогодні розглядають два основних напрями використання безпілотників Safeus Drone і Software Factory: у сільському господарстві і для перевірки високовольтних ліній.

Свої офіси південнокорейські компанії відкриють на авіаремонтному заводі.

Віталій Неділько зауважив, що за умовами співпраці, на виробництві працюватимуть не лише викладачі Льотної академії, а й курсанти.

Частину часу вони навчатимуться в нашій академії, а іншу частину часу займатимуться науковими розробками літальних апаратів в інституті, – каже Неділько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: