fbpx
Сьогодні
13:25 22 Кві 2018

На службі НАТО: у Дніпропетровській області шитимуть берці й тактичні чоботи для чеської та латвійської армій

В Іларіонівській ОТГ Дніпропетровської області шитимуть берці й тактичні чоботи для чеської та латвійської армій, які входять до складу Північноатлантичного альянсу НАТО.

Планується, що виробництво з чеськими інвестиціями розпочне роботу цьогоріч, повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

Цього літа на території Іларіонівської громади має розпочати роботу цех з пошиття взуття для армії НАТО. Військові чоботи на різний сезон випускатиме компанія з чеськими інвестиціями.

За попередніми даними, на виробництві працюватимуть півсотні місцевих мешканців. Троє з них вже пройшли навчання в Чехії – тепер передаватимуть знання колегам.

За необхідності кількість робочих місць готові розширити, кажуть власники.

Приміщення, де розташується цех, приводять до ладу, ведуться підготовчі роботи. Для комфорту працівників обладнають душові, роздягальню та їдальню, – розказав голова Іларіонівської об'єднаної громади Дмитро Екзархов. – Наразі підрядники монтують лінію з виробництва взуття. На підприємстві, у першу чергу, робитимуть акцент на якості, а вже потім – на кількості.

Очільник громади сподівається, що незабаром тут розпочнеться серійне виробництво взуття й для української армії.

Іларіонівська ОТГ утворилася наприкінці 2017 року. Навколо неї об'єдналися майже 13,5 тис. мешканців 12 населених пунктів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: