fbpx
Сьогодні
16:32 21 Кві 2018

До Києва привезли кубок Ліги Чемпіонів УЄФА

Кубок Ліги чемпіонів УЄФА, найпристижніша футбольна нагорода Європи, переданий Києву, де відбудеться фінал турніру 26 травня 2018 року.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Андрій Шевченко і Ян Андрущак урочисто передали головний трофей європейського клубного футболу меру Києва Віталію Кличку і президенту Федерації футболу України Андрію Павелко.

З 13:00 до 19:00 на Хрещатику на сцені навпроти будівлі Київської міської державної адміністрації усі бажаючі можуть сфотографуватися з Кубками ЛЧ.

"Я впевнений, що ми проведемо фінал Ліги чемпіонів на такому ж рівні, як Євро-2012 і Євробачення-2017. Переконаний, що кожна людина, яка приїде до Києва, захоче знову в нього повернутися", – сказав після церемонії мер Києва Кличко.

Президент ФФУ А.Павелко нагадав, що Кубок проїде вранці по Україні, побуває в Херсоні, де зараз базується Кримська федерація футболу, в Маріуполі, Харкові, Дніпрі, Одесі та у Львові.

"Це наше спільне свято, наш загальний футбольний успіх. Я хотів би запросити всіх на заходи, які будуть проходити в рамках фіналу Ліги чемпіонів. Сьогодні Київ є столицею європейського футбольного свята. Саме до Києва приїдуть кращі команди Європи і подарують нашим уболівальникам свято футболу" , – зазначив він.

Посол фіналу ЛЧ Андрій Шевченко підкреслив, що в цьому трофеї закладена велика історія, історія кращих команд, історія кращих футболістів, які щороку б'ються в фінальному матчі".

"Я радий, що у нас буде можливість побачити такий матч", – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: