fbpx
Сьогодні
13:32 16 Кві 2018

"Не публікувати": у США помилково повідомили про смерть колишньої першої леді

Колишня перша леді країни вирішила не шукати нових способів лікування і провести час, що залишився, з сім'єю. В цей же день ЗМІ опублікував її некролог.

У США телеканал CBS опублікував некролог колишньої першої леді, дружини екс-президента США Джорджа Буша-старшого Барбари. Про це в неділю, 15 квітня, повідомляє видання Miami Herald.

Зазначається, що телеканал опублікував на своєму сайті некролог з позначкою "не публікувати". Через деякий час статтю прибрали.

дружина Джорджа Буша-старшого


Телеканал опублікував некролог з позначкою "не публікувати"

У неділю стало відомо, що Барбара Буш після кількох невдалих госпіталізацій вирішила не шукати нових методів лікування і бути з родиною.

Американські ЗМІ писали, що Буш була госпіталізована для лікування бронхіту в січні 2017 року. У неї пройшла також операція на серці в 2009 році. Торік її лікували від хвороби щитовидної залози, відомої як хвороба Грейвса.Телеканал опублікував некролог з позначкою "не публікувати"[/caption]В воскресенье стало известно, что Барбара Буш после нескольких неудачных госпитализаций решила не искать новых методов лечения и быть с семьей.

Американские СМИ писали, что Буш была госпитализирована для лечения бронхита в январе 2017 года. У нее прошла также операция на сердце в 2009 году. В прошлом году ее лечили от болезни щитовидной железы, известной как болезнь Грейвса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: