fbpx
Сьогодні
15:10 15 Кві 2018

Вибух під "Київенерго": поліція відкрила провадження

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху біля будівлі "Київенерго".

Про це у неділю, 13 квітня, повідомляє відділ комунікації ГУНП у м.Києві.

"За фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення передбачено до десяти років позбавлення волі", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Святошинському районі Києва (ВІДЕО)Внаслідок події ніхто не постраждав, пошкоджений фасад будівлі.За фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення передбачено до десяти років позбавлення волі.Більше тут: https://bit.ly/2HzpD66Національна поліція України Оксана Блищик#поліція #Київ #новини #вибух

Posted by Поліція Києва on Sunday, April 15, 2018

Нагадаємо, сьогодні, 15 квітня, о 00:40 у чергову частину надійшла інформація про вибух на пр. Перемоги, 93 біля будівлі "Київенерго". Поліцейські виїхали на виклик і встановили: внаслідок події ніхто не постраждав, натомість у результаті вибуху вибито двоє дверей, пошкоджено вікна і фасад. За попередніми висновками вибухотехніків, зловмисник міг використати гранату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: