fbpx
Сьогодні
16:53 14 Кві 2018

Протести у Вірменії: мітингувальники увірвалися до редакції Громадського радіо

Фото newsarmenia.am

У Єревані (Вірменія) учасники ходи проти висунення на пост прем'єр-міністра країни Сержа Саргсяна увірвалися в будівлю Громадського радіо Вірменії з вимогою виступити в прямому ефірі.

Після рішення ради Республіканської партії про затвердження Саргсяна кандидатом на пост прем'єра, демонстранти, що перебувають з минулої п'ятниці на площі Франції в Єревані вирішили організувати ходу центральними вулицями міста.

Поліцейські, які охороняють будівлю Громадського радіо, не змогли перешкодити близько сотні демонстрантів проникнути в будівлю. Один із співробітників поліції дістав зброю, але не став її застосовувати.

Група демонстрантів розташувалася в одній зі студій радіо. Дії демонстрантів очолює депутат парламенту Вірменії, керівник фракції Єлк Нікол Пашинян, який зажадав прямого ефіру.

За даними видання Новини Вірменії, учасники мітингу також перекрили рух у центрі Єревана біля площі Франції. Акція проти прем'єрства Саргсяна триває вже близько 19-ти годин.

Як відомо, лідери протестів у Вірменії обіцяли провести демонстрацію біля будівлі, де очікується призначення Саргсяна прем'єром. Раніше двоє опозиційних депутатів принесли до будівлі парламенту димові шашки. Опозиціонери підпалили їх на парламентській трибуні, висловивши таким чином протест проти планів Сержа Саргсяна стати главою уряду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: