fbpx
Сьогодні
14:37 13 Кві 2018

Новація: Samsung презентував смартфон без інтернету та Wi-fi

Південнокорейська компанія Samsung презентувала новий смартфон Galaxy J2 в якому повністю відсутній інтернет та Wi-fi.

Про це повідомляє SlashGear.

За допомогою пристрою можна запускати додатки, але можливості виходу в мережу у гаджета нема та не буде.

Смартфон дозволяє здійснювати дзвінки, обмінюватися SMS, а також користуватися камерою, проте в ньому немає модулів Wi-Fi, 4G і 3G.

Зазначається, що це досить сучасний Android-смартфон початкового рівня.

Galaxy J2 Pro отримав чотирьохядерний процесор з частотою 1,4 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої пам'яті, 5-дюймовий екран QHD (960 × 540), 8-мегапіксельну задню камеру, 5-мегапіксельну фронтальну камеру і 2,600 мАч акумулятор .

Samsung позиціонує Galaxy J2 Pro як смартфон для студентів і пенсіонерів, тих груп користувачів, які можуть порахувати інтернет занадто відволікаючим для себе.

"Samsung забув згадати клієнтів третього типу: батьки, які хочуть дати своїм дітям телефон, але не хочуть, щоб вони підключалися до інтернету", – йдеться в статті SlashGear.

Всі покупці, які куплять спеціальну версію Samsung Galaxy J2 Pro до кінця червня, можуть розраховувати на повернення 100% вартості смартфона при покупці інших мобільних пристроїв з лінійок Galaxy S і Galaxy A.

Також власник Galaxy J2 Pro може встановити і запустити на смартфоні додатки Android, правда потрібно переконатися, що вони можуть працювати без інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: