fbpx
Сьогодні
Відео 13:47 06 Кві 2018

У природи й кухні України з’явилися нові туристичні проморолики

У мережі з'явилися два промоційні відеоролики, присвячені туристичному потенціалу України. Роботи опублікувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Одне з відео присвячене природним заповідникам та екологічному туризму, а друге – гастрономії. Обидва – тривалістю одна хвилина.

"Екотуризм – шалено популярний в світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді, не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори – лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео "Ukraine open for tourism", щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна", – йдеться в описі до першого відео.

Екотуризм – шалено популярний в світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді, не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори – лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео "Ukraine open for tourism", щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна. Сьогодні ми ділимося з вами однією з його частин.Крім того, це відео ми використовуватимо для всілякої промоції України в місцях, яких часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей. Це аеропорти, Iнтерсіті та інші публічні місця. Степан Кубів Mikhail Titarchuk Oksana Serdyuk Ivan Liptuga

Posted by Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України on Monday, April 2, 2018

Другий ролик демонструє процес приготування та подачі найвідоміших страв української кухні, як-от борщ, котлета по-київськи, а також інших популярних в Україні інтернаціональних страв.

"Вареники, борщ чи, може, щось із ф'южн? Українська кухня – багата на традиції, але, водночас, не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична "фішка". Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!", – прокоментували у МЕРТ друге відео.

Вареники, борщ чи, може, щось із ф'южн? Українська кухня – багата на традиції, але, водночас, не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична фішка. Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!P.S. Якщо зголодніли, то вам краще не дивитися наше відео:)Степан Кубів Mikhail Titarchuk Oksana Serdyuk Віталіна Мартиновська Ivan Liptuga

Posted by Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України on Wednesday, April 4, 2018

У міністерстві зазначають, що використовуватимуть ці відео для промоції України в місцях, де часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей, як-от аеропорти, потяги "Iнтерсіті" й інші публічні місця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: