fbpx
Сьогодні
16:38 29 Бер 2018

Герой України Степан Хмара хоче взяти Савченко на поруки

Фото УП

Герой України, правозахисник і народний депутат кількох скликань Ради Степан Хмара заявив про бажання взяти Надію Савченко на поруки.

Його заяву Апеляційний суд Києва долучив до матеріалів справи щодо звинувачення Савченко в підготовці терактів, пише УП.

"Прошу долучити до матеріалів справи відповідну заяву Героя України і врахувати його при прийнятті рішення", – сказав адвокат нардепа Дмитро Бугай.

Сторона звинувачення не заперечувала.

Раніше Савченко заявила відвід колегії Апеляційного суду. Однак колегія суддів клопотання Савченко не задовольнила і продовжила розгляд апеляції.

Нагадаємо, 23 березня Шевченківський районний суд Києва ухвалив заарештувати Надію Савченко без можливості внесення застави.

Під час засідання суду Савченко оголосила про початок голодування.

Їй інкримінують взаємодію з ватажками бойовиків "ДНР/ЛНР" і змову з керівником центру звільнення полонених Володимиром Рубаном.

За версією слідства, Савченко планувала здійснити збройний напад з використанням гранатометів, мінометів і вибухових пристроїв на приміщення і транспортні засоби, де могли знаходитися Порошенко, глава МВС Арсен Аваков і секретар РНБО Олександр Турчинов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: