fbpx
Сьогодні
13:49 27 Бер 2018

На Житомирщині виявили близько 200 одиниць вкраденої військової техніки

Правоохоронці вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки та транспортних засобів під час розслідування обставин пошкодження магістрального нафтопроводу.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

В результаті протягом двох тижнів правоохоронці провели низку обшуків у Новоград-Волинському районі та вилучили майже 200 об'єктів, підготовлених до продажу.

Зокрема, правоохоронці знайшли БТРи, БМП, ЗІЛи, УРАЛи, ГАЗ, кунги, причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками та інша техніка, у т.ч. для транспортування людей по суходолу і на воді. Також були вилучені запчастини, акумуляторні батареї, шини та інше.

Зараз поліція з'ясовує, звідки ця техніка взялася та чи перебуває вона на відповідному обліку у військових частинах. Понад те, з'ясувалося, що невідомий розмістив онлайн-оголошення про продаж вказаної техніки.

У цій справі відкрили кримінальне провадження за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

"Поліцією ініційовано клопотання щодо накладення арешту на вказану техніку до з'ясування усіх обставин. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 3 до 5 років або ув'язнення строком від 3 до 8 років", – підсумували у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: