fbpx
Сегодня
Анонс 16:19 16 Июл 2018

Сделай лето разумным. Образовательные события 16-22 июля

Кто еще не в курсе - половина лета уже в прошлом. Но это не конец. У вас еще есть возможность сделать его насыщенным и полезным (укр.).

Звісно, про феномен швидкого літа і довгої зими знають усі, однак це не заспокоює. Якщо подивитися на середньостатистичне літо, то з'ясується, що людина робить приблизно одне і теж саме: ходить на роботу, їздить на дачу, відпочиває на морі, купує кавун. Всі ці рутинні речі, що з року в рік повторюються, змушують ці три місяці пролітати, мов блискавка.

Нейробіологи люблять стверджувати, щоб літні дні тривали, а не літали, необхідна нова діяльність. Це легко пояснюється особливістю нашого мозку: будь-що нове та незвичне сприймається як більш тривале по відношенню до звичного. Та сама причина того, що з віком час летить швидше. Просто у дитинстві кожне літо було фантастичною пригодою тривалістю у вічність з новими друзями та місцями. Коли з життя людини зникли літні канікули, робочі будні замінили спогади на сіру буденність. Саме тому беріть літо в свої руки та заплануйте щось нетипове, а ми вам допоможемо 🙂

Отто Вейнингер. Все істинно геніальне - еротично

Що: Отто Вейнингер. Все істинно геніальне — еротично?

Де: FREUD HOUSE club

Коли: 17 липня о 19:00

Вхід: 250 грн – попередньо, 300 грн місці

Отто Вейнингер наклав на себе руки в готельному номері, в якому помер Бетховен, вистріливши собі в серце. Проте це так просто не скінчилося: агонія тривала всю ніч і помер він тільки під ранок. Трагічний кінець для видатного, дуже молодого генія. 17 липня пропонуємо поговорити про його роботу "Стать та характер", що була глобальним дослідженням "чоловічого та "жіночого начал". Його шокуючі висновки стали предметом розмов на багато років. Вейнингер вважав, що чоловічому началу притаманний високий рівень розвитку свідомості, творення і аскеза. Жіноче начало виступає носієм примітивної моделі свідомості, непродуктивності та чуттєвості. Дуже суперечливі твердження. Давайте поговоримо разом з Ларисою Гармаш.

Лінк на івент

Раппорт: искусство убеждать

Що: Навички майбутнього | Рапорт: мистецтво переконувати

Де: BOtaN

Коли: 19 липня о 19:00

Вхід: 200 грн

Рапорт. У цього слова є ще одне значення, окрім знайомого вам. Це вміння впливати на систему цінностей людини. Хочете опанувати навичку майбутнього, без якої вам буде важко стати успішним. 19 липня разом з Дмитром Вольфом пропонуємо поринути у світ психолінгвістики та розібратися з основними стратегіями переконання і маніпулювання поведінки. Це ваш шанс оволодіти новим "скілом" ще цього літа.

Лінк на івент

Формула ідеального злодія: застосування теорії ігор у кіно

Що: Формула ідеального злодія: застосування теорії ігор у кіно

Де: FREUD HOUSE club

Коли: 19 липня о 19:00

Вхід: 200 грн

Про теорію ігор було проведено масу лекцій та семінарів. Чому? Тому що це унікальна теорія що поєднує у собі математику та реальне життя. Лекція буде цікава широкому загалу людей, які зважено приймають рішення або прагнуть навчитися це робити. Являє особливий інтерес для кіноманів, людей, які пов'язані з виробництвом контенту, маркетологам, керівників різних рівнів. Пояснення через фільм одна з найулюбленіших стратегій у лекціях. Всі нам відомі картини, де раз у раз з'являються злодії, що іноді так захоплюють своїми паскудними, але дуже виваженими рішеннями. Теорія ігор через зло, або досвід переговорів злочинців. Лекція допоможе вам розпізнати типові ігри в професійному і побутовому житті і знаходити математично виграшні рішення складних ситуацій

Лінк на івент

Як побудувати команду, що приведе проект до успіху

Що: Воркшоп. Як побудувати команду, що приведе проект до успіху

Де: 1991 Civic Tech Center

Коли: 21 липня з 11:00

Вхід: 1000 грн

Власникам малого бізнесу, фаундерам стартапів та всім тим, хто стикається з вищезазначеними питаннями команди буде цікаво 21 липня на воркшопі Анни Мазур. Так, це та сама дівчина, що заснувала Happy Monday, де ви щонеділі бачите нові вакансії та корисні поради.

  • Як зрозуміти хто тобі потрібен?
  • Як знайти людей для свого проекту?
  • Як визначити, що людина тобі підходить?
  • Як вибудувати роботу з командою, щоб всі і все працювало?
  • Як створити культуру, яка дозволить досягати цілей і підтримувати ефективну роботу в команді?

Маючи за плечима понад 7 років досвіду у питаннях професійної реалізації, Анна Мазур поділиться власними думками про організацію та підбір команди для роботи. Адже саме від командної роботи залежить довготривалий успіх будь-якого проекту.

Лінк на івент

20
441

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: