fbpx
Сегодня
Советы 08:20 14 Фев 2020

Что делать в День влюбленных: 10 вариантов для каждого

Романтика, добрые дела и старый добрый Нетфликс — что бы вы ни думали о 14 февраля, в этой подборке занятия найдется для всех (укр.)

English version here

Фото unsplash.com

До Дня всіх закоханих можна ставитися по-різному: святкувати, ненавидіти, чи взагалі не зважати на нього. Можна мати партнера або партнерку, можна не мати і сумувати з цього приводу. А можна радіти. Незалежно від вашого ставлення до свята цьогоріч воно припадає на п'ятницю, а це вже привід гарно провести вечір. Зібрали для вас кілька способів добре провести час 14 лютого.

Ідеї для пар:

🍕Нетфлікс і чіл

Пояснення тут будуть, напевне, зайві. Залиштеся вдома, проведіть приємний вечір у компанії один одного, відкоркуйте пляшку вина, приготуйте вечерю разом або замовте улюблені страви, сховайтеся під ковдру та увімкніть фільм чи серіал, який давно збиралися переглянути. Словом, влаштуйте ексклюзивну затишну вечірку на двох.

Що робити у День закоханих

💝 Класичний романтік

Ніхто не засуджуватиме вас, якщо ви — прихильники традиційних романтичних побачень: прогулянка, кіно/театр/галерея, вечеря в ресторані, танці, джазовий концерт. Влашуйте рандеву на свій смак, навіть якщо це передбачає рожеві листівки у формі серця. Сьогодні усе цьому сприяє івентів для закоханих у місті більше, ніж у будь-який інший день року.

РОМАНТИКА

🚞 Поїхати до іншого міста на вікенд

Просто так, просто змінити атмосферу, просто побути удвох. Можна обрати більш туристичне місто, а можна те, у якому ви ще ніколи не були. Гуляйте, фотографуйтеся, спіть довго, снідайте пізно, нікому не кажіть, де ви.

Варіант для відчайдухів: зберіть свою невеличку валізку авантюристів, прямуйте на залізничний вокзал та придбайте квитки на перший ліпший потяг, що відправляється найближчим часом. Потім згадуйте про це так: «А пам'ятаєш, як колись 14-го лютого ми поїхали шукати пригод до…».

ТУРИЗМ ВОКЗАЛ

🎬 Побачення з улюбленого фільму

Тут усе залежатиме від вашої фантазії та смаків у кінематографі.

Загубіться у великому магазині для облаштування дому та відчуйте себе Томом та Саммер з «500 днів літа».

Побачення з улюбленого фільму

Сходіть до планетарію та будьте майже як Рос і Рейчел з «Друзів». Або залиштеся вдома та порелаксуйте у ванні з бульбашками за келихом ігристого вина у стилі Моніки та Чендлера.

Побачення з улюбленого фільму

Влаштуйте гру у пейнтбол, як герої Хіта Леджера та Джулії Стайлз у «10 причин моєї ненависті».

Будьте найкрутішими у МакДональдсі, як Ден та Кенді з фільму «Кенді».

Побачення з улюбленого фільму

Відвідайте кулінарний воркшоп, як герої Вілла Сміта та Єви Мендес у «Методі Хітча». Лише не забудьте, які продукти у вас можуть викликати алергічну реакцію.

🎡 Зробити удвох (романтичну) дурницю, про яку давно мріяли

Розкішний номер в готелі у своєму ж місті; поцілунки у кабінці чортового колеса; прогулянка на річковому катері; смішні та водночас милі фотки з фотокабінки, щоб потім на згадку носити їх у гаманці або почепити на холодильник; їсти одну спагетті з різних кінців, щоб поцілуватися на півдорозі; заспівати дуетом у караоке; віднести заяву до РАЦСу (хоча, скоріш за все, там на вас чекатиме черга).

День Валентина

Ідеї для тих, хто не в парі:

💆‍♀️ Побалувати себе

Зробіть для себе щось приємне: процедури у спа, сеанс масажу, візит до барбершопу чи салону краси. Подаруйте собі нову книгу, урок малювання, квитки на концерт, щось смачненьке. Зробіть цей день про любов до себе.

Побалувати себе

🍸 Вечірка з друзями

Проведіть час у дружньому колі, запросіть друзів до себе на вечерю та аліас/твістер/монополію. Або ж усі разом сходіть на ковзанку/у бар/в боулінг/танцювати до ранку. Якщо ж за збігом обставин склалося так, що ви з друзями гейтери Валентинового дня, влаштуйте анти-романтичну вечірку для не-закоханих або знайдіть її, таких у місті також буде повно.

Вечірка День Валентина

🤝 Зробити добру справу

Пожертвуйте кошти благодійному фонду, привезіть корм чи іграшки у притулок для тварин, зберіть книжки або одяг для школи-інтернату, домовтеся з колегами здати кров для лікарні. А можна просто допомогти літній жінці з сусідньої квартири по господарству. Добрі вчинки завжди на часі.

собака

🤢 Гейтити «це сумнівне свято»

Тримайтеся подалі від прикрашених сердечками ресторанів та крамничок, залишайте їдкі коментарі в соцмережах під дописами про кохання, не забувайте нагадувати усім, що це свято — суцільна комерція та розрахунок хитрих маркетологів і, взагалі, вигадали його квіткарі та виробники шоколадних цукерок. Закочуйте очі, щойно побачите поцілунки закоханих парочок в метро. Увесь день розповідайте колегам, що сьогодні Міжнародний день дарування книжок, День комп'ютерника, День виноградаря в Болгарії, День донорів органів в США. Принципово вітайте усіх з цими святами. Ігноруйте, буркотіть, дратуйтеся.

собака

😴 Побути на самоті

Замовити піццу та увімкнути улюблений серіал. А ще краще — вимкнути телефон і поспати досхочу. Зізнатися у коханні своєму ліжку та подушці. Все ж таки сьогодні п'ятниця, а ви тяжко працювали весь тиждень, то не гріх і відпочити.

кровать постель

Обирайте будь-який варіант або вигадайте свій. Запрошуйте коханих на побачення, навіть якщо ви разом вже дуже давно. Запрошуйте себе на побачення, навіть якщо ви цього ще ніколи не робили. А взагалі, святкуйте своє кохання щодня, робіть приємне собі та близьким, не чекаючи на якесь свято у календарі.

Фото unsplash.com

4984

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: