Что происходит

«Теперь я реально переживаю за будущие выборы». Соцсети о победе MARUV

23 февраля Украина выбрала музыканта, который представит страну на международном конкурсе Евровидение 2019 в Израиле. Это певица MARUV (Анна Корсун). В сети очень неоднозначно отнеслись к таким результатам Национального отбора (укр.).

MARUV сумарно отримала найбільшу кількість балів на фіналі Нацвідбору. Шість балів їй поставили глядачі, п'ять — судді. Дехто радіє за перемогу співачки, інші — критикують, адже Maruv неодноразово гастролювала в Росії. У квітні у неї вже запланований сольний концерт у Москві.

Співачка свої концерти в Росії аргументує тим, що цими виступами сприяє «миру між країнами».

Незважаючи на перемогу Maruv, через виниклий довкола неї скандал Національна суспільна телерадіокомпанія ще остаточно не вирішила, чи відправляти співачку на Євробачення-2019.

«Рубрика» зібрала найцікавіші реакції із соцмереж.

Багато нарікань у соцмережах були викликані також підходом Суспільного мовника до відбору учасників на півфінали «Євробачення». Їх прокоментував особисто Зураб Аласанія: «Суспільний мовник є тим, хто прийматиме остаточне рішення по представництву України на міжнародному конкурсі «Євробачення» – на відміну від поточних рішень, які в процесі Нацвідбору приймають партнери з СТБ і журі».

А це означає, що остаточне рішення ще не ухвалено. Тобто, попри перемогу на національному відборі, MARUV може й не буде представляти Україну на «Євробаченні» цьогоріч.

Це підтверджує й віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

Водночас, народний депутат України Антон Геращенко заявив, що журі зробили правильний вибір, не обравши гурт Anna Maria.

Що говорять про MARUV?

До переможниці національного відбору на «Євробаченні» у соцмереж теж виявилось багато питань. Зокрема вони стосуються її гастрольних турів у Росії.

Деякі закликають ставитися спокійно до обрання співачки на Євробачення і розібратися, що відбувається у справжній музиці.

Були й ті, хто щиро тішився перемозі співачки. І не лише через «вірусність» її кліпів в ютюбі, а й через яскравий виступ. Або ж критикував критику проти співачки.

Свіжі дописи

  • Что происходит

Ограничение консульских услуг для мужчин призывного возраста: объясняем, что с этим не так

Находящимся за рубежом украинским мужчинам призывного возраста ограничили доступ к услугам украинского консульства. Такие ограничения… Читати більше

Friday April 26th, 2024
  • УрбанРубрика

“Мы не просто место трагедии, мы хотим быть местом украинского успеха”: главные решения с идеатона Unlock Bucha

В Буче 18-20 апреля 2024 года провели идеатон Unlock Bucha. Он объединил представителей общественного сектора,… Читати більше

Friday April 26th, 2024
  • Инвестиционные решения

Инвестиции в искусство: как это работает в Украине и сколько средств нужно для старта

"Рубрика" объясняет, каким может быть инвестирование в искусство, на каких украинских художников следует обратить внимание… Читати більше

Thursday April 25th, 2024
  • Кейсы

В Пуще Водице хотят отстроить теплицу для детей: зачем это решение и как помочь?

“Рубрика” рассказывает о маленьком, но важном кейсе восстановления, которому еще предстоит состояться. Приобщиться к помощи… Читати більше

Thursday April 25th, 2024
  • Здоровье

Что дают тейпы и как не потратить время и средства на недейственное лечение? Объясняют врачи

Тейпы продолжают набирать популярность. Однако так ли она заслужена? “Рубрика” решила разобраться, что такое тейпы… Читати більше

Wednesday April 24th, 2024
  • Полезности

Exploring Ukraine’s cinema world: Top 10 Ukrainian films you need to watch

Defiant Ukrainian filmmakers have continued creating their art despite all obstacles — facing persecution and… Читати більше

Wednesday April 24th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.