fbpx
Сегодня
Обзор 12:33 23 Апр 2019

Итоги медианедели: результаты выборов, дебаты, решение суда о Приватбанке

Спецпроект «Рубрики» совместно с аналитической компанией Corestone Group. Еженедельно, в понедельник, мы публикуем результаты мониторинга информационного пространства на предмет динамики освещения «топов» украинского политикума и тенденциозных изменений. Выводы за 15-21 апреля 2019 – перед вами (укр.).

Медіаохоплення Президента Порошенка впало на 23% на телебаченні і зросло на 163% в Інтернеті. Цього тижня Президент взяв участь у дебатах з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський». За даними національного екзит-полу Порошенко посів другу сходинку у другому турі виборів Президента, набравши 25,5% голосів виборців і поступившись Володимиру Зеленському. Після оголошення результатів екзит-полу чинний Президент заявив, що не йтиме з політики і готується до парламентських виборів.

На 29%впали на телебаченні і на 155%в Інтернеті виросло охоплення Володимира Зеленського, який цього тижня за даними національного екзит-полу виграв вибори Президента України, отримавши 73% голосів виборців у другому турі. Зеленського привітали з перемогою Дональд Трамп, Анджей Дуда, патріарх Філарет та чинний Президент України Петро Порошенко.

На 12% на телебаченні і на 213% в Інтернеті зросли показники медіаохоплення Володимира Гройсмана, який привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах та подякував Петру Порошенку за його роботу на посаді Президента.

Більше ніж на 1000% зросло медіаохоплення Надії Савченко на телебаченні та в Інтернеті. Цього тижня суд звільнив її та Володимира Рубана з-під варти. Їм обом висувають звинувачення у підготовці терористичної атаки на Верховну Раду України.

На 191% на телебаченні і на 267% в Інтернеті зросли показники охоплення Юрія Луценка, про якого Володимир Зеленський заявив, що планує його звільнити через належність до «старої» команди.

На 3% на телебаченні впали показники медіаохоплення Ріната Ахметова, про пропозицію якого перейти до ФК «Шахтар» цього тижня розповів футболіст Олександр Шовковський.

на 369% на телебаченні і на 205% Інтернеті зросли показники охоплення Ігоря Коломойського, згадуваного в основному як сірого кардинала «ЗеКоманди» Володимира Зеленського на виборах. Також Коломойського активно згадували через визнання Київським окружним адмінсудом незаконною процедуру націоналізації Приватбанку. Дане рішення суду розкритикував Степан Кубів, охоплення якого в Інтернеті зросло на 111%.

На 26% на телебаченні і на 48% в Інтернеті впало охоплення Юлії Тимошенко, яка закликала Володимира Зеленського розпустити Уряд Гройсмана.

На 35% на телебаченні і на 103% в Інтернеті зросли показники медіаохоплення Арсена Авакова, який активно коментував забезпечення заходів правопорядку під час виборчого процесу та проведення дебатів на НСК «Олімпійський».

Більш ніж на 1000% зросли показники медіаохоплення очільника СБУ Василя Грицака, який цього тижня виступив з інформацією про розкриту спецслужбами російську диверсійну групу, яка вчиняла замахи на українських розвідників, зокрема підірвала полковника ГУР МО України Максима Шаповала.

На 259% в Інтернеті виросли показники охоплення Віктора Януковича, який привітав Володимира Зеленського з перемогою. Представник штабу Зеленського заявив, що вони обійдуться без вітань від президента-втікача.

Інші «підсумки медіатижня» від Corestone Group читайте за лінком.

2754

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: