fbpx
Сегодня
Полезности 12:45 30 Дек 2020

Гороскоп на 2021 год... от искусственного интеллекта. "Рубрика" создала прогноз с помощью нейросети

С помощью машинного обучения мы создали нейросеть, которая способна генерировать тексты. Для вас она сгенерировала гороскоп!

English version here

Иллюстрация Freepik

Цей прогноз точно показує, що повстання машин у найближчому майбутньому — не така вже й фантастична перспектива 🙂 Принаймні, гороскоп машини можуть написати і без допомоги людини. Нейромережа від OpenAI (компанія Ілона Маска) навчилася вигадувати сповна реалістичні тексти. Спочатку розробники навіть боялися робити її доступною, називаючи модель справді небезпечною. 

Втім, експерти відзначають, що до справжнього штучного інтелекту ще досить далеко, зокрема керівник магістерської програми УКУ з Data science Олексій Молчановський у своїх публікаціях неодноразово відзначав, що штучний інтелект зараз дуже спеціалізований, тобто може робити на рівні людини тільки одну задачу, під яку його навчили на великих даних. Генератор гороскопів це один із прикладів такого штучного інтелекту, і загрожує він поки тільки зйомкам нового сезону "Битви екстрасенсів", але точно не людству.

Тож ми запитали у машини, чого нам чекати у 2021 році. Хтозна, може технології знають більше, ніж астрологи 😉 Врешті, пандемію минулого року ніхто з астрологів не передбачив. Так, Deus ex machina ("Бог з машини") набуває ще глибшого значення. Як мінімум, це свідчення, що майбутнє вже тут, якщо гороскопи можуть генерувати машини, а як максимум… побачимо, чи справдиться.

ОВЕН

(21.03 – 20.04)

овен гороскоп 2020

Під впливом ситуації на небесній стрічці протягом усього 2021 року ваш гороскоп обіцяє бути стабільним. Чекайте стрімкого ривка, який буде викликаний гармонійним впливом планетарних аспектів. Цей же період в певні моменти буде відзначений критичним уповільненням ваших особистих успіхів, що може бути витлумачено неоднозначно. Існує ймовірність скасування ділових зустрічей, як за рамками намічених термінів, так і випадково. Однак, схоже, що приводи скасовувати зустрічі не потрібні зовсім, і якщо ви самі не здатні скласти собі чіткий план часу на наступний день, це ще не означає, що його немає.

ТЕЛЕЦЬ

(21.04 – 20.05)

телец гороскоп 2020

Хай там як, але в рік Бика Тельцям доведеться добряче постаратися. Їх буде оточувати безліч цікавих пропозицій та можливостей, але яким чином можна буде ними скористатися, залежить тільки від вас. Тобто, якщо ви енергійні, уважні і щасливі, то все, що ви будете робити, приведе вас до успіху. В іншому випадку просування по службі не передбачається, а якщо ви станете більше лінуватися, то можете взагалі залишитися ні з чим. Зверніть особливу увагу на те, щоб ваші бажання і запити не суперечили вашим можливостям. В іншому випадку ситуація може вийти з-під контролю, а всі ваші починання і прагнення ні до чого не приведуть.

БЛИЗНЮКИ

(21.05 – 21.06)

близнецы гороскоп 2020

Початок 2021 року стане періодом нових можливостей і досягнень, багато представників знаку Зодіаку Близнюки зможуть реалізувати поставлені цілі, інші ж продовжать чіплятися за старе, що в корені неправильна поведінка. Розуміння того, що життя одне, і треба користуватися всіма можливостями, дозволить Близнюкам у 2021 році утримати стійке положення в житті. Спільним для представників цього зодіакального сузір'я в сфері особистих відносин і бізнесу буде те, що, незважаючи на зовнішнє благополуччя, Близнюки будуть відчувати сильні стреси. Треба мати на увазі також, що для Близнюків підтримка близьких і рідних людей буде одним з основних пріоритетів.

РАК

(22.06 – 22.07)

гороскоп рак 2020

На тлі падаючого долара (і падіння доходів більшості сімей), Ракам самим не хочеться сіяти навколо себе хаос. Тому цього року найкращою буде така ситуація, при якій Раки будуть просувати свої інтереси через важелі влади економічної та інформаційної сфери. Зрозуміло, ці важелі Раки зможуть підлаштувати під себе, але самі змушені будуть ставити під сумнів свої ж амбіції і об'єктивність в очах оточуючих. Тому варто стримувати свій максималізм, щоб не опинитися у вкрай складній ситуації.

ЛЕВ

(23.07 – 23.08)

гороскоп лев 2020

Сприятливий час для Львів: кінець серпня-початок вересня, час робити гроші та ставити цілі. Така тенденція може зберегтися аж до грудня. Це також позначиться на вашій поведінці: ніхто не зможе перешкодити Левам ставити перед собою і досягати своїх цілей. Однак у грудні вам не вдасться з повною віддачею використовувати всі сприятливі можливості, які посилає вам доля. Іншими словами, грудень — це несприятливий період, коли ви не можете досягти тих цілей, які намітили. Причина тут проста. Ви або не визначитеся з цілями, або не зробите все, що планували. Тому в листопаді і грудні краще дотримуватися так званої золотої середини, щоб зберегти максимум життєвої енергії і не звалювати на себе зайвого.

ДІВА

(24.08 – 23.09)

гороскоп дева 2020

Початок 2021 роки для Дів може бути пов'язаний з високими доходами або, навпаки, з фінансовими втратами. Але це буде лише ваше особисте ставлення, в будь-якому випадку ви отримаєте те, що хотіли. Дівам, які прагнуть в поточному році працювати, у січні необхідно триматися приблизно посередині між можливостями і ризиками. Особливо обережними і завбачливими представникам знака Зодіаку Діва необхідно бути відносно питань спадщини, а також ризиків, пов'язаних з питаннями взаємин із протилежною статтю. На роботі можливі зміни, і це зовсім не добре.

ТЕРЕЗИ

(24.09 – 23.10)

гороскоп весы 2020

Протягом 2021 року Бик зустріне Терезів дуже прихильно, ймовірно, у деяких ситуаціях навіть посилить їхню вдалу позицію. Настільки радісна обставина буде мати всі шанси залишитися незмінною протягом року. Навіть незважаючи на те, що в деяких питаннях, що стосуються сфери особистих відносин, Терези зможуть діяти дещо не так, як би їм хотілося. Для цього вам необхідно бути максимально уважними до своїх власних потреб. Для тих Терезів, хто вже не перший рік перебуває у відносинах, настає час серйозних змін. В цілому, ви можете жити так, як жили завжди, якщо вам комфортно, і ніщо не змусить вас змінити своє життя на краще.

СКОРПІОН

(24.10 – 22.11)

гороскоп скорпион 2020

Початок року хороший час для бізнесу, адже астрологічна обстановка сприятиме просуванню всіх починань. Не менш вдалим виявиться період з середини вересня по початку жовтня, коли Скорпіони можуть вичавити з особистих відносин все, що тільки можна, і вступити в першу фазу свого особистісного зростання. На самому початку року є ризик підчепити застуду, якою не варто нехтувати за жодних обставин. Не виключено, що в цей час ви будете часто хворіти. Тому найбільш раціональним буде термінове позбавлення від вірусу, особливо, якщо відчуваєте себе не найкращим чином. Особливо це стосується Скорпіонів, які живуть на стику сезонів, оскільки цілком можливо, що в цьому місяці вам не пощастить із розташуванням зірок на даному відрізку часу.

СТРІЛЕЦЬ

(23.11 – 21.12)

гороскоп стрелец 2020

Перш за все, у 2021 році вам доведеться зайнятися власною кар'єрою. На початку року вам буде здаватися, що ви знайдете людей, з якими можете вести діалог, а до кінця року ви нарешті переконаєтеся, що немає нічого неможливого. Головне, не бійтеся висловлювати свою точку зору і ніколи не бійтеся помилитися, оскільки в будь-який момент в справу може втрутитися доля, а ваша інтуїція не підведе. Однак не забувайте, що левову частку успіху в процесі змін в житті Стрільців можуть принести тільки їхні соратники та однодумці, а не їх власні амбіції. У 2021 році Стрільцям у багатьох справах можна вірити в успіх і, завдяки розумному підходу, домагатися хороших результатів.

КОЗЕРІГ

(22.12 – 20.01)

гороскоп козерог 2020

Протягом перших семи місяців 2021 року планета Сатурн, буде нівелювати всілякі негативні впливи і сприяти поліпшенню вашого стану здоров'я. З урахуванням астрологічного розташування Марса, що є покровителем Козерога, у цей період вам слід побоюватися простудних захворювань. На щастя, цього року вам варто витрачати час, сили і нерви тільки на себе. Цей період також підійде для занять спортом і проведення оздоровчих процедур. З приходом осені, ситуація буде розвиватися за вашим планом, однак астрологічний прогноз на цей період суто індивідуальний, він залежить від багатьох факторів. У коханні ви будете вкрай непостійні у своїх уподобаннях. Але навіть якщо переважить пристрасть, вона обов'язково переросте у щось більше, і ви знайдете нарешті те, про що мріяли все життя.

ВОДОЛІЙ

(21.01 – 20.02)

гороскоп водолей 2020

Водолії зможуть добиватися великих успіхів, як на роботі, так і в любові. Весь рік Водолії будуть відчувати впевненість у собі, що в чималому ступені буде обумовлено вдалою позицією Місяця, свого управителя. Зараз в жодному разі не можна проводити помилкові операції і ризикувати своїм здоров'ям, адже існує ймовірність отримати важкий емоційний удар або нервовий зрив. Народжені під впливом Місяця будуть дуже щасливі і як мінімум тричі на рік зможуть зробити своїм близьким і колегам щедрий презент. Але при цьому Водолії повинні чітко усвідомлювати, що для отримання бажаного прибутку (або якихось матеріальних благ) вам необхідно спочатку попрацювати.

РИБИ

(21.02 – 20.03)

гороскоп рыбы 2020

Здійснення бажань, процвітання, достаток, успіх ось основні теми, які очікують Риб в цей період. Важливо, щоб ви розуміли, що багато що залежить від вас самих. Вам самим доведеться вирішувати, як підходити до вирішення серйозних питань, що робити, а що ні, що необхідно зробити для свого благополуччя. Не соромтеся відстоювати свої інтереси і думати власною головою. Також у вас буде можливість розвинути в собі талант хорошого управлінця, інтуїцію, швидкість реакції і т.п. Важливо, щоб Рибам вдалося знайти золоту середину між матеріальною вигодою і моральною стороною проблем, якщо того вимагають обставини.

Читайте також, що робити під час і після свят у пандемію.

13048

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: