fbpx
Сегодня
Спецпроект 10:51 23 Сен 2018

Чернобаевка: спортивная площадка для детей усилиями неравнодушных

«Рубрика», как информационный партнер премии Social Project Awards, публикует тексты конкурсантов о своих социальных проектах (укр.).

Автор: Ольга Мазманян

Найціннішим скарбом людства і кожної країни зокрема є діти.  І від того, якими вони стануть, залежатиме наше майбутнє. Міцне здоров'я найкраще відкриває можливості для всіх звершень і досягнень. А наявність такого в дитинстві та юності, коли людина формується як особистість, готується  до самостійного дорослого життя, шукає шляхи самовираження, є особливо важливою. Тому завданням сьогодення є розвиток фізичного, психічного та духовного здоров'я підростаючого покоління.

Чорнобаївка у Херсонській області – одне з найбільших сіл в Україні за кількістю населення. Переважна більшість мешканців села – це сім'ї з дітьми дошкільного та шкільного віку, молодь. Бажаючих займатися спортом багато, та, не зважаючи на існуючу спортивну базу населеного пункту, відповідних місць не вистачає. Тому я і подала для участі у конкурсі проект будівництва в селі Чорнобаївка спортивного майданчика «Здорова дитина – здорова країна» у номінації «Спорт/здоровий спосіб життя».

Змінимо життя наших дітей на краще! Адже в них з'явиться можливість займатися улюбленими видами спорту, більше часу проводити на ігровому майданчику разом зі своїми друзями. Врешті-решт діти вестимуть  здоровий спосіб життя, більше часу спілкуватимуться між собою, будуть товаришувати, обмінюватися враженнями та змагатимуться.

Цей проект вирішить проблему занять такими видами спорту як баскетбол, гандбол, волейбол, великий теніс не тільки дітьми, а й  мешканцями усіх вікових категорій, надасть можливість проводити спортивні змагання та свята, в тому числі й родинні, що сприятиме зміцненню сімейних стосунків. Я впевнена: новий спортивний майданчик значно  підвищить рівень охоплення фізичною культурою та спортом дитяче й доросле населення Чорнобаївки.

До того ж, створення сучасного спортивного осередку змінить інфраструктуру  села,  дасть «нове життя» занедбаній території, яка знаходиться в центрі нашого населеного пункту.

Діти-волонтери вже сьогодні своїм власним прикладом показують, що їм не байдуже рідне село, а значить і країна в цілому. Вони приймають участь у різних заходах, заохочують своїх друзів, рідних та близьких, знайомих до активної роботи щодо благоустрою, разом з батьками приймають участь у ярмарках, а за виручені кошти купують спортивний інвентар, або заохочувальні призи для змагань.

Чорнобаївка: спортивний майданчик

Ми всі переживаємо за майбутнє країни. То ж не будьмо байдужі до долі дітей! Щоб вони виросли розумними, сильними і, насамперед, здоровими завтра, приймімо участь в їхньому житті вже сьогодні.

Для перемоги у проекті та отримання коштів на будівництво приєднуйтесь до голосування.

Нагадаємо, «Рубрика» запрошує номінантів премії Social Project Awards розповісти на своїх сторінках про ініціативу, що допоможе знайти більше її прихильників і є додатковою промоцією пропозиції голосувати за неї. Деталі тут.

85
1904

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: