fbpx
Сегодня
Обзор 11:20 04 Июн 2018

Время для развития. Лучшие образовательные события Киева 4-10 июня

Традиционная афиша, куда пойти в столице за новыми знаниями (укр.)

Фахівці вважають, що сонячне світло стимулює активність нейронів і допомагає мозку засвоювати нову інформацію. У літній період, особливо в таку сонячну погоду як зараз, навіть наше тіло кличе нас до пошуків нового та на клітинному рівні готове до засвоєння нових знань. Тому йдемо за покликом природи та обираємо інтелектуальну програму на цей тиждень.

Ви їздите у метро? А рекламу у метро читаєте? А цікаво було б послухати людину, що допомагає керувати метрополітеном? Якщо ви представник громадської організації чи просто активний громадянин, для вас є унікальна можливість відвідати лекцію Наталки Макогон про громадські ініціативи з державним сектором.

Приємно усвідомлювати, коли є іноземні фахівці, що популяризують Україну у світі. Таким прикладом можна вважати Йошіхіко Окабе – доктора економічних наук з Японію, що обожнює Україну та буде говорити про українсько-японські відносини. Японія та Україна – друзі, давайте це підтвердимо.

Для любителів поговорити про майбутнє – чудова нагода відвідати дискусію «Світ у 2050 році» та разом з футурологами «звірити годинники».

Якщо вважаєте себе книголюбом, то неодмінно читали книжки Стівена Кінга. Сподобалось вам чи ні, однак 9 червня пропонуємо розглянути феномен успіху Кінга на його бестселерах. Говорити про нього не так моторошно, як читати.

Ми любимо своє тіло, адже без нього ми не можемо існувати. Воно породжує багато проблем, але і допомагає краще зрозуміти, що відбувається в нашому організмі. Як зрозуміти своє тіло та навчитися слухати його – приходьте на Open Kinesiology – Фестиваль та розширюйте свої знання.

Як бачимо, тиждень дуже різноплановий на події, тому не зволікайте, реєструйтесь та беріть друзів. Адже літо – час для розвитку!

Наталка Макогон.

Що: «Монетизація без розпилу бюджету«

Де: Креативний простір «Часопис»

Коли: 5 червня о 19:00

Вхід: 200 грн до 04.06., 250 грн — у день події.

Як громадським ініціативам створювати вигідні проекти з держсектором (на прикладі кейсів з "ArtUnitedUs", "KidsAutism Games", фестивалю кіно та урбаністики "86" та інших). Як комерційним структурам розвивати соціальний напрямок (на прикладі кейсів з MasterCard, FilmUa, Onuka, ПриватБанк).

Як спілкуватися з держсектором, щоб вас почули.

Для кого корисно:

  • PR, SMM фахівці державних та комунальних підприємств
  • Громадські ініціативи
  • Благодійні організації
  • Комерційні структури
  • Активісти, які співпрацюють з держсектором чи планують це робити
  • Просто хороші люди, готові змінювати світ навколо

Про спікера: Наталка Макогон — радник начальника київського метрополітену, Falcon Heavy комунікацій підземки, PR, GR консультант, екс-арт-куратор оновленого ВДНГ та частинка dream team Atlas Weekend.

Дискусія з японським професором економіки Йошіхіко Окабе

Що: Дискусія з японським професором економіки Йошіхіко Окабе

Де: Креативний простір «Часопис»

Коли: 7 червня о 19:00

Вхід: Для участі у конкурсі необхідно заповнити реєстраційну форму, де обов'язково слід вказати в чому полягає Ваша зацікавленість у даній дискусії. З числа поданих заявок буде відібрано 30 учасників.

Зустріч відбудеться в рамках дискусійного клубу «Відкрий світ» на тему: «Українсько-японські відносини: економіка, політика та культура».

Під час зустрічі мова йтиме про те, якими є нинішні українсько-японські відносини, про економічні, політичні та культурні взаємозв'язки, про поглиблення подальшої співпраці.

За результатами дискусії ми плануємо сформувати бачення того, як сприяти розширенню контактів в молодіжному середовищі між українцями та японцями, зокрема на неурядовому рівні. Робоча мова заходу – англійська.

Йошіхіко Окабе – доктор економічних наук, професор університету Кобе Гакуін (Японія)Японський громадський діяч, фахівець з економічних питань, українознавець, почесний доктор Інституту агроекології та природокористування НААН України. Йошіхіко є активним популяризатором України в Японії.

Андрей Длигач и Андрей Заблоцкий.

Що: Андрій Длігач та Андрій Заблоцький. «Світ у 2050 році. Батл футурологів»

Де: Счастье HUB

Коли: 7 червня о 19:00

Вхід: до 7 червня – 350 грн, 7 червня – 400 грн

  • Чого чекати Україні?
  • Як зміниться світ?
  • Як технології перетворять суспільство?
  • Що буде після …?
  • І головне: до чого і як готуватися вже сьогодні. Які бізнеси стартувати в 2018 і 2019 році. Як обрати перспективні ідеї.

Андрій Заблоцький і Андрій Длігач — футурологи, траблшутери, лідери Luniter troubleshooting Андрій Заблоцький, голова Інституту пост-інформаційного суспільства, глава Асоціації інтернет-реклами. Андрій Длігач, д.е.н., CEO Advanter Group.

Литфак | Стивен Кинг

Що: Літфак | Стівен Кінг

Де: BOtaN

Коли: 9 червня о 13:00

Вхід: 200 грн.

Є такі письменники, яких і обожнюють, і недолюблюють однаково ірраціонально: без особливих, здавалося б, причин, не маючи твердих аргументів. І Кінг тут — один з перших: легіони фанатів і профільних сайтів, але і тонни тих, хто верне носа: занадто, мовляв, масовий, та й взагалі «король жахів», а хіба це статус для серйозного письменника?

Але глибинні причини є завжди, в них і спробуємо розібратися: за що варто любити Кінга і чи можна простежити письменницьку еволюцію — від «Керрі» і «Мертвої зони» через «Темну половину» і до «Відродження»? Як ставитися до неосяжної «Темної Вежі», і які десять кінговскіх романів залишаться в історії світової літератури? Письменник хоче нас лякати або ж мотиви Кінга, як і приховані пружини його сюжетів, куди хитріші і складніші? Та й взагалі: він таки «головний по жахам» або все ж — великий американський письменник?

Тіло завжди говорить правду! Open Kinesiology - Фестиваль

Що: Тіло завжди говорить правду! Open Kinesiology — Фестиваль

Де: FREUD HOUSE club

Коли: 9 червня о 19:00

Вхід: На один воркшоп: 200 грн. / 250 грн. (на місці). На весь день: 799 грн. / 1000 грн (на місці)

Фестиваль триває весь день та розбитий на блоки. Серед заявлених тем:

  • «Кінезіологія — фізіологічний і енергетичний баланс організму»
  • «Кінезіологія як інструмент розвитку усвідомленості»
  • «Кінезіологія: свідомість, підсвідомість, тіло»
  • «Психотерапевтична Кінезіологія як метод відновлення емоційного інтелекту»
  • «Діагностика та корекція больових синдромів «
  • «Коррекція Психосоматики. НейроЄнергетична Кінезіологія»
  • «Як стрес порушує роботу фізичного тіла та що потрібно знати та вміти, щоб мати міцне здоров'я»
  • «Баланс імунітету методом Кінерджетики»
  • «Кінезіологічні техніки для гармонійного розвитку дитини»
9
468

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: