Відкатні ворота своїми руками з готового каркасу

Кожна людина завжди хоче заощадити кошти та обрати найбільш вигідну і водночас кращу пропозицію. Наша компанія допоможе заощадити при установці воріт, адже ми впевнені — зробити відкатні ворота своїми руками під силу кожному!

В нашому асортименті можна знайти не тільки Т-профіль чи комплекти "Звари Сам", а й вже готовий зварений каркас воріт.

В чому переваги готових каркасів

Вибір готового каркасу для воріт дозволяє отримати високоякісний продукт з мінімальними затратами часу і зусиль. Вам не потрібно витрачати свої ресурси на проєктування каркасу, нарізку, зварювання, зачищення та грунтування.

Крім цього, слід виділити й наступні вагомі переваги готових каркасів:

Професійне виготовлення

Каркаси зварюються кваліфікованими майстрами із дотриманням всіх норм. Вони виконані з високою точністю. Ви отримаєте не просто готову зварену конструкцію, а погрунтований каркас з привареною направляючою. Ні в якому разі не можна цього недооцінювати, адже якісний каркас — запорука довговічності і надійності воріт.

Естетичний вигляд

Оскільки каркаси виготовляються професійними майстрами, вони мають охайні шви. Завжди видно коли роботу виконував майстер, а коли новачок. Тому, якщо Ви не впевнені в своїх здібностях по зварюванню, готовий каркас — це ідеальне рішення!

Легкість монтажу

Навіть якщо Ви вперше робите монтаж воріт, з готовим каркасом та нашими інструкціями і відеооглядами це не складе великих труднощів. Вивчивши необхідну інформацію — Ви швидко та легко виконаєте монтаж готового каркасу!

Стабільна якість матеріалів

Для виготовлення каркасу для воріт ми наполегливо рекомендуємо використовувати Т-профіль. Тому, Ви отримаєте готовий каркас саме з Т-подібного профілю. Він чудово підходить для виготовлення каркасів, оскільки, метал, з якого виготовляється профіль, відмінно поводить себе при впливі навколишнього середовища.

Гарантія якості

Як виробник, ми обов'язково надаємо гарантію на всі наші вироби. Тому Ви можете бути впевнені в довговічності робити Ваших воріт та, безпосередньо, в міцності та надійності каркасу.

Отже, обираючи каркас для виготовлення воріт своїми руками, Ви значно заощадите свої кошти, час та сили, а отримаєте професійно зварену конструкцію, готову до встановлення, кріплення фурнітури та зашивки.

Фурнітура до відкатних воріт 

Для успішного монтажу каркасу потрібен ще один елемент, а саме: фурнітура для відкатних воріт.

Для того, щоб правильно підібрати фурнітуру, необхідно знати основні параметри — приблизну вагу воріт та розміри. Дуже важливо правильно підібрати фурнітуру до воріт, оскільки від неї залежить те, як плавно вони будуть ходити, та як довго вона Вам прослужить. 

На всі комплекти фурнітури ми надаємо гарантію, але тільки у випадку, коли комплект підібраний правильно. 

Якщо Ви самі не знаєте, чи маєте сумніви в підборі, тоді можете звернутися до наших спеціалістів, які обов'язково допоможуть в цьому питанні!

Відкатні ворота своїми руками — легко та вигідно

Отже, якщо Ви вирішили робити ворота своїми руками, але у Вас немає навичків зварювання, то відмінним вибором стане готовий зварений каркас. Каркас може бути стандартних розмірів, а також за параметрів, які Ви надасте.

Замовивши каркас, Ви також отримаєте безкоштовне креслення та детальну покрокову інструкцію по установці.

Не варто забувати, що ворота своїми руками — це вигідно! Придбавши каркас та самостійно виконавши монтаж за допомогою інструкцій та відеооглядів, Ви значно заощадите свої кошти.

Якщо Ви вирішили робити відкатні ворота своїми руками — з радістю Вам допоможемо!

На правах реклами

Свіжі дописи

  • Новини

Генштаб: больше всего вражеских атак за прошедшие сутки произошло на трех направлениях фронта

Прошедшие сутки, 6 июля, на Покровском направлении Силы обороны отражали 45 атак оккупантов, вдвое меньше… Читати більше

Sunday July 7th, 2024
  • Новини

Этой ночью защитники неба уничтожили все беспилотники, запущенные врагом

В ночь на 7 июля российские захватчики нанесли удар по Украине 13 ударными беспилотниками и… Читати більше

Sunday July 7th, 2024
  • Новини

Оккупанты ударили ракетами ночью по Павлограду: есть повреждения домов

В ночь на 7 июля оккупационные войска применили ракетную атаку на Павлоград, в результате чего… Читати більше

Sunday July 7th, 2024
  • Новини

Решения для победы: морская пехота получила пять командных пунктов управления беспилотниками

В рамках совместного проекта фонда "Вернись живым" и группы компаний VIDI под названием "Драйв разведки"… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

В киевской картинной галерее открылась фотовыставка «Не молчи. Плен убивает»

В Национальном музее "Киевская картинная галерея" открылась фотовыставка "Не молчи. Плен убивает", которую посвятили женщинам, борющимся… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

Во время последних атак «Искандерами» по Одесской и Днепропетровской областях оккупанты попали в макет самолетов

российские захватчики недавно нанесли удар по аэродрому в Днепропетровской области и атаковали Одесскую: украинские защитники… Читати більше

Saturday July 6th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.