Львівський медіафорум відкрив набір на ретрити у Карпатах для медійників і медійниць, які висвітлюють війну

Резиденції у Карпатах є частиною програми психологічної підтримки медіа, яку Львівський медіафорум запустив у 2022 році. Мета резиденцій — покращувати психоемоційний стан журналістів, сприяти відновленню внутрішнього ресурсу та рівноваги.

За два роки проведення ретритів нам вдалось перезавантажити понад 250 медійників і медійниць зі всієї України. Хороша новина — ми не плануємо зупинятись на досягнутому й відкриваємо набір на резиденції, які пройдуть у 2024 році!

Хто може взяти участь у ретриті 

Учасниками й учасницями ретритів у 2024 році можуть стати українські медійники, — штатні працівники медіа або фрилансери, — або фіксери (локальні продюсери), які:

  1. Беруть участь у створенні медійного контенту для зарубіжних медіа.
  2. Протягом останнього року (2023—2024) постійно або регулярно працюють у прифронтовій зоні, зоні бойових дій, висвітлюють наслідки російських обстрілів.
  3. Можуть надати посилання на публікації, які підтверджують їхню роботу у прифронтовій зоні і / або зоні бойових дій.
  4. Не брали участі в ретритах Львівського медіафоруму та інших організацій протягом 2023—2024 років.

Відібрані учасники і учасниці зможуть поїхати у Карпати з домашнім улюбленцем / дитиною / партнером / редактором — будь-ким дорогим і важливим.

Якою буде програма 

Програма пропонує можливість відпочити, перезавантажитись, обмінятись досвідом із колегами. Резиденція передбачає спільний виїзд і повернення до Львова, проживання у Карпатах, триразове харчування на локації, витрати на організацію культурної програми (екскурсії та прогулянки горами, дискусійні клуби, лекції та інший нетворкінг). Повну програму учасники та учасниці отримають після відбіркового етапу.

Резиденція складатиметься з декількох заїздів. Кожен триватиме по 8 днів. Старт першого — 15 липня 2024 року. Зручні дати можна обрати при заповненні анкети.

Як долучитись

Щоб взяти участь у ретриті, заповніть форму. Дедлайн — 12 червня (23:59) 2024 року. Відповідь ми надішлемо на пошту, яку ви вказали під час заповнення форми.

Кількість учасників програми обмежена. Проте команда Львівського медіафоруму працюватиме над продовженням організації ретритів, щоб якомога більше людей мали можливість перезавантажитись. Ми залишаємо за собою право не розголошувати причини погодження чи відмови участі у програмі.

Також радимо почитати матеріал від онлайн-медіа «Рубрика» про ретрити Львівського медіафоруму: «Спинитися, видихнути й вдихнути карпатського повітря: як (і навіщо) працюють ретрити для українських журналістів».

Якщо ви маєте додаткові запитання, пишіть на info@lvivmediaforum.com. Тема листа: «Резиденції в Карпатах».

Цей проєкт реалізується за підтримки European Centre for Press and Media Freedom (ECPMF) та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, у межах програми Voices of Ukraine.

Свіжі дописи

  • Новини

Украине грозит дефицит врачей, если не предпринимать соответствующие подготовительные меры, — министр здравоохранения

Министр здравоохранения Украины Виктор Ляшко подчеркнул, что в Украине на сегодняшний день в медицинской отрасли… Читати більше

Tuesday July 2nd, 2024
  • Новини

Кабинет Министров планирует восстановить Дорожный фонд

Начиная с 2025 года Кабинет министров планирует постепенно вернуть деньги из Дорожного фонда на украинские… Читати більше

Tuesday July 2nd, 2024
  • Новини

Лидер Китая приехал в Казахстан на саммит глав ШОС, где встретится с российским диктатором

Глава Китая Си Цзиньпин прибыл с визитом в Казахстан. Он примет участие в заседании Совета… Читати більше

Tuesday July 2nd, 2024
  • Новини

В Серебрянском лесу пограничники совершили серию успешных ударов по позициям оккупантов

В Луганской области украинские пограничники осуществили серию удачных ударов по позициям российских захватчиков в Серебрянском… Читати більше

Tuesday July 2nd, 2024
  • Новини

Впервые за шесть лет Южная Корея провела артиллерийские учения вблизи границы КНДР

Южная Корея после 6 лет перерыва возобновила военные артиллерийские учения на полигонах вблизи границы с… Читати більше

Tuesday July 2nd, 2024
  • Новини

В ISW считают, что россия использует председательство в СБ ООН для влияния в международной системе и демонстрации силы

Российская федерация воспользуется месячным ротационным председательством в Совете Безопасности Организации Объединенных Наций (СБ ООН) для… Читати більше

Tuesday July 2nd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.