fbpx
Сегодня
21:15 22 Май 2024

Триває набір на програму "Молодь змі(ц)нює Україну" 2024

Фонд родини Богдана Гаврилишина оголосив набір на програму «Молодь змі(ц)нює Україну». Мета програми – допомогти молоді вдосконалити знання проєктного менеджменту, розвинути й підсилити навички взаємодії в команді, та залучити до спільноти однодумців.

У чому проблема?

Війна змусила кожного швидко реагувати на виклики, волонтерити, змінювати діяльність та вчитися новому, щоб допомагати своєму місту, громаді, країні. Сьогодні для систематизації власного досвіду, професійного зростання та продовження запланованих проєктів, важливо знайти нові інструменти, чіткий фокус для своїх дій та спільноту однодумців для обміну ідеями та взаємопідтримки.

Яке рішення?

Програма «Молодь змі(ц)нює Україну» існує з 2012 року. Вона започаткована Фондом Богдана Гаврилишина, та продовжена 2017 року Фондом родини Богдана Гаврилишина. Програма надає системні знання з проєктного менеджменту для старту власного проєкту та створює майданчик для ефектичної взаємодії між молодими змінотворцями. За 11 років існування програму закінчили понад 1 500 учасників/ць, які сьогодні обіймають керівні посади в державних установах, очолюють громадські організації, комунікаційні агенції, молодіжні центри.

У 2023 році, після річної перерви, програма трансформувалася під нові виклики, які постали з війною. Навчання допоможе молоді підсилити власну оргспроможність, прокачати навички проєктного менеджменту та долучитися до спільноти однодумців.

Молодь змі(ц)нює Україну

Як це працює?

Анастасія Шимчук, керівниця програми Фонду коментує: «Ми переконані, що Україна майбутнього потребуватиме навички взаємодіяти. Щобільше, відновлення та розвиток неможливий без вміння домовлятися та разом створювати. Тому у фокусі Програми цьогоріч – прокачування цих навичок».

Програма «Молодь змі(ц)нює Україну» пропонує:

  • навчання проєктного менеджменту через цінності;
  • кейси, орієнтовані на сучасні виклики;
  • прокачування навичок взаємодії в команді;
  • менторську підтримку під час роботи над власним проєктом;
  • долучення до спільноти випускників програми (спільнота МЗУ налічує понад 1500
  • учасників/ць). 

До участі запрошують активних молодих людей  віком 18-35 років, котрі в часі війни активно волонтерять, працюють, взаємодіють в одному з напрямів: освіта та молодіжна робота; студентське самоврядування; відновлення культурних/архітектурних пам'яток; робота з закордонною молоддю; розвінчування ворожої пропаганди; робота з ВПО, ветеранами, сім'ями військовослужбовців; підтримка місцевого бізнесу; розвиток місцевого врядування у своїй громаді, тощо.

За результатами відбору до програми потраплять 75 учасників та учасниць. Щоб податися, потрібно зняти відео (до 1 хв) українською мовою на тему «Що я роблю для змі(ц)нення України» та заповнити реєстраційну форму.

Набір триває до 30 травня 2024 включно. За наявності питань – пишіть на мейл [email protected] або в Instagram @hawrylyshyn_family_fund.

Більше деталей на сайті програми: https://mzu.bhfamily.org/

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: