Міграція в хмару AWS – способи, переваги, ефективна реалізація

Останнім часом все більше компаній долучаються до роботи з хмарними технологіями. І досить велика кількість з них переносить свої робочі навантаження у хмару одного з найбільших гіперскейлерів – AWS (Amazon Web Services).

Для швидкої та комфортної трансформації інфраструктури варто звернутися до надійного постачальника програмного забезпечення та хмарних рішень, адже зазвичай такі міграції є трудомісткими для користувачів.

Компанія SoftwareOne є партнером AWS зі статусом Premier Tier Services Partner та пропонує комплексні сервіси Amazon Cloud Services, які будуть супроводжувати клієнта на кожному етапі міграції.

Як перенести інфраструктуру компанії в AWS Cloud?

Для ефективного перенесення ресурсів необхідно провести попередню оцінку бізнес-процесів та IT-інфраструктури компанії й визначитися з подальшою стратегією.

Якщо міграція в хмару AWS була визнана оптимальним рішенням для подальшого масштабування бізнесу, хмарний консультант запропонує скористатися програмою прискорення міграції МАР.

Це перевірена комплексна стратегія, яка допомагає користувачам у переході. Методологія МАР включає три фази, через які проводять користувачів партнери AWS.

Оцінювання 

На першому етапі визначається рівень готовності компанії до хмарної трансформації. Проводиться аудит інфраструктури, оцінка оптимізації та ліцензування, аналіз витрат.

В результаті замовник отримує інформацію стосовно того, який вигляд матиме інфраструктура після міграції. Також розраховується фінансова вигода від користування хмарними сервісами. Цей етап триває близько 1 місяця.

Залучення

Другий етап передбачає тестування розробленої архітектури. Тут визначається кінцевий план міграції до AWS та обирається оптимальна стратегія переходу. Це може бути: 

  • перенесення; 
  • рехостинг;
  • переїзд;
  • реплатформінг;
  • рефакторинг.

Рехостинг та переїзд потребують менше коштів та зусиль, ніж рефакторинг або реплатформінг, однак кожна стратегія має свої переваги для конкретного бізнесу.

Етап залучення дозволяє перевірити правильність запропонованої стратегії та зрозуміти, чи має користувач право на додаткові знижки на споживання AWS. Залежно від розміру робочих навантажень, перенесених у хмару, знижки становлять 15% (MAP Lite) або 25% (MAP Large).

Міграція та модернізація

Коли обрано найкращу цільову модель, проводиться розгортання інфраструктури в хмарі та її подальша оптимізація.

Клієнти SoftwareOne можуть розраховувати на регулярну оптимізацію ліцензування, підтримку актуальності застосунків та їх ефективності.

Переваги міграції в AWS

Перехід на AWS є стратегічним кроком, який не лише дозволяє економити кошти, а і відкриває нові можливості для масштабування бізнесу та інноваційного розвитку. 

Важливою перевагою є можливість розширення сервісу у новому для компанії регіоні AWS без додаткових витрат на ліцензії.

Завдяки цифровій трансформації покращується взаємодія з клієнтами, а всі облікові записи та інші критично важливі дані є надійно захищеними.

На правах реклами

Свіжі дописи

  • Новини

Решение для победы: Австралия передаст Украине катера Sentinel 830R

В рамках военной помощи для передачи украинским Вооруженным силам австралийское правительство избрало катера Sentinel 830R… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

NYT: Североатлантический Альянс рассматривает отправку войск в Украину, однако не для участия в боях

Союзники по НАТО постепенно приближаются к решению отправить в Украину свои войска, чтобы они могли… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

В Харьковской области за время возведения фортификационных сооружений погибли 4 строителя, еще 15 получили ранения, – ОВА

В Харьковской области в результате российских обстрелов четыре человека погибли и 15 получили ранения разной… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Украинский бренд создал коллекцию благотворительных вышиванок для фонда «Землячки»

Ко Дню вышиванки украинский бренд GAPTUVALNYA создал эксклюзивные вышиванки с символикой общественной организации "Землячки", олицетворяющие… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Украинским Силам обороны удалось добавить уверенности в направлении Волчанска, — Зеленский

Российские обстрелы на направлении Волчанска Харьковской области не прекращается, впрочем, украинские защитники там уверенно держат… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

В Одесской области открыли международный пункт пропуска «Рени» между Украиной и Молдовой

16 мая после реконструкции в Одесской области открыли международный автомобильный пункт пропуска "Рени" между Украиной… Читати більше

Thursday May 16th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.