fbpx
Сегодня
Новости компаний 11:26 31 Мар 2023

"Твоя смелая гривна": магазины "КОЛО" передали почти миллион гривен на ВСУ

За 5 місяців мережа магазинів "КОЛО" зібрала 850 тисяч гривень на потреби війська. Кошти збирали в рамках акції "Твоя смілива гривня для ЗСУ", яка почалася 17-го жовтня 2022-го року й триватиме до кінця 2023-го. 

Суть благодійної акції полягає в тому, що з кожної придбаної в "КОЛО" чашки кави мережа передає одну гривню на армію. Таким чином за перші місяці проєкту вдалося зібрати 850 000 гривень, які вже пішли на потреби п'ятьох військових частин та військового клінічного центру.

Коло магазини

Рекордним показником акції став день, коли всього за добу у мережі клієнти придбали 13 340 чашок кави. Тепер у "КОЛО" з нетерпінням чекають, коли разом із гостями зможуть встановити новий рекордний кавовий день. До речі, найулюбленіша кава гостей мережі "КОЛО" — американо з молоком.

Важливою складовою акції стали й самі паперові горнятка, у яких продаються напої. Всі вони прикрашені символами української боротьби — фірмовий дизайн включає малюнки з псом Патроном, Кримським мостом і тракторами, що тягнуть за собою ворожі танки.

Твоя смілива гривня для ЗСУ

Так, завдяки проєкту "Твоя смілива гривн для ЗСУ" та клієнтам мережі "КОЛО" для військових вже придбали й передали: 

Твоя смілива гривня для ЗСУ

Партнером та координатором проєкту виступає Благодійний фонд BGV. за рік повномасштабної війни Фонд і його засновник Геннадій Буткевич вже виділили на підтримку армії 117 млн грн, а саме: 

BGV КОЛО

"З початку повномасштабного вторгнення команда нашого Фонду тримає прямий  контакт з військовими на передовій. Більше того у Групі компаній BGV понад 70 працівників захищають Україну. На сьогодні ми передали допомогу майже 100 отримувачам у військовій сфері. Це і великі профільні установи, і військові частини, і шпиталі, і окремі підрозділи. Що передаємо? Продовольчі товари, одяг, захисні товари, технічні, гігієнічні засоби, генератори, автомобілі та багато іншого.

Влітку 2022 року ми закупили та передали лікарням 9 електрокоагуляторів за загальну суму у 742 тисячі гривень. Сьогодні ці прилади вже рятують життя. У таких проєктах важливо діяти оперативно: оперативно збирати кошти, оперативно чути потреби захисників, ще оперативніше закуповувати все це, збирати документи і доставляти. Саме тому в рамках співпраці з «КОЛО» ми не чекаємо завершення проєкту та великої суми. Партнери передають кошти на наш фонд щомісяця. І це дає нам можливість закривати «гарячі» потреби військових вже тут і зараз. Це велика цінність цієї співпраці", — зазначила директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.

На початку проєкту "КОЛО" збирали кошти для однієї частини, зрештою завдяки гостям мережі магазинів і їхній активності вдалося задовольнити запити вже п'ятьох військових частин та військового клінічного центру. СЕО мережі магазинів "КОЛО" Марина Сергієнко ділиться:

"Як представник ритейлу у ці складні часи ми відчуваємо на собі велику відповідальність. Десятки тисяч покупців в Одесі, Києві та області щоденно довіряють магазинам «КОЛО» продовольчу безпеку своїх родин. Для них наші магазини — також є пунктами незламності з огляду на можливість придбати найнеобхідніші продукти харчування неподалік свого дому. Доступ до продуктів – наша основна мета: клієнти мають бути певні, що наші магазини – поруч, з достатньою кількістю товарів.

Але водночас ми хочемо розширити наші рамки відповідальності, ми хочемо бути корисними військовим, допомагати, підтримувати, чути їхні потреби, ставати частиною фронту захисту. Саме з цього бажання і стартував проєкт «Твоя смілива гривня для ЗСУ». Нам неймовірно приємно, що кожна випита чашка кави у мережі «КОЛО» трансформується у гривневий донат, який врешті допомагає зігріти, зарядити, захистити військових.

Яка це радість спостерігати за робочим чатом, коли сьогодні менеджер надсилає інформацію про зібрану за місяць суму, завтра ця сума вже опиняється на рахунку фонду BGV, а за тиждень ми вже бачимо фото наших українських розвідників у маскувальних костюмах, придбаних на зібрані кошти. Такі речі надають сил, мотивують і дають надію. Дякуємо гостям нашої мережі за кожну сміливу гривню".

КОЛО БГВ
З травня 2022-го мережа "КОЛО" запустила ще один проєкт, в межах якого у магазинах надають знижку -5% на чек для військових, ТрО та переселенців.

Цей проєкт, зазначають у мережі магазинів біля дому, не лише про благодійність як таку, але і про емоції та єднання. Касирка Валентина поділилася цікавою історією:

"Майже щодня до нас в магазин заходить матуся з маленькою донечкою років трьох. Каву пити малечі не можна, але вона в захваті від наших паперових горняток із псом Патроном, до того ж дуже хоче підтримувати захисників. Ось так приходять вони до мене, оплачують каву, але беруть лише стаканчик і йдуть гуляти. Мала дуже щаслива. А мама сміється, що вдома вже ціла колекція, можна власну кав'ярню запускати".

Акція від "КОЛО" та Благодійного фонду BGV триватиме до кінця 2023 року. Фінальними результатами організатори поділяться у своїх соцмережах та на офіційних сайтах. 

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: