fbpx
Сегодня
11:47 23 Фев 2023

"Шлях до перемоги": комікси з українськими героями допоможуть збирати на дрони для ЗСУ

«Шлях до перемоги» — 10 історій протистояння українського народу. Комікси розповідають про легендарного Привида Києва, фортецю «Азовсталь», захисників Зміїного та інших українських героїв. Увесь прибуток від продажу накладу перерахують на купівлю розвідувальних безпілотників RQ-35 Heidrun.

Комікс «Шлях до перемоги» складається з двох випусків — «Сміливість» та «Свобода» — по 5 історій у кожному. Вартість одного — 77 грн. Загальний наклад складає 20 000 примірників.

Долучитись до збору, можна придбавши їх та фішки із зображеннями героїв коміксів у мережі «Аврора». Весь прибуток перерахують через платформу UNITED24 на придбання дронів, збір на які оголосив один з її амбасадорів — актор Марк Гемілл.

Проєкт створили мережа мультимаркетів «Аврора» разом із фандрейзинговою платформою UNITED24 та компанією Art Nation Loyalty.

Також до нього приєднались українські зірки Оля Полякова, Анна Трінчер та POSITIFF, які записали пісню «Шлях до Перемоги».  

Благодійна ініціатива триватиме з 22 лютого по 5 квітня 2023 року. 

«У житті все не так, як у кіно. Не існує жодних супергероїв  у плащах, лицарів-джедаїв, машин часу або чарівних паличок. Натомість є мільйони реальних людей, які протистоять справжньому злу. І вони потребують реальної підтримки. Ми можемо їм допомогти. Кожна ваша пожертва наближає перемогу світла над темрявою та робить кожного з нас трішечки супергероєм. Справжнім», — пояснює Марк Гемілл, амбасадор UNITED24, зірка «Зоряних війн».

«Кампанії мають відповідати вимогам часу. Немає більшої мрії для українців, ніж про перемогу. У «Шляху до перемоги» ми змогли об'єднати зусилля бізнесу, громадськості та публічних осіб, це надзвичайно цінно. До того ж цей проєкт відкриє світу справжніх супергероїв сучасності, які поруч та щодня ведуть боротьбу на стороні світла. Ми цінуємо відкритість «Аврори» до нових ідей та постійну підтримку благодійних ініціатив», — зазначив Едуард Ахрамович, генеральний продюсер Art Nation Loyalty.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: