fbpx
Сегодня
09:03 23 Фев 2023

Cedos просить українців розказати, як переживали рік повномасштабної війни: долучитися до опитування

Аналітичний центр Cedos запустив п'яту хвилю опитування про те, що переживають люди під час війни. В опитуванні можуть взяти участь всі, хто ідентифікує себе як частину українського суспільства. Результати дослідження допоможуть зафіксувати та проаналізувати зміни, що відбуваються в нашому суспільстві під час війни.

В опитуванні Cedos просить українців і українок розповісти про те, як вони приймають рішення, про що думають та що відчувають за рік після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Україна вистояла та продовжує боротьбу, але наше життя змінилося. Cedos хоче проаналізувати ці зміни та розповісти про них світові. Допоможіть зробити це, заповнивши анкету.

Анкета за посиланням: https://forms.gle/4rEu9gfUR75wtCEdA

Заповнення займає в середньому від 10 до 30 хвилин. Опитування є конфіденційним. Отриману інформацію Cedos проаналізує та опублікує в узагальненому вигляді. Аналітики та аналітикині Cedos будуть вдячні за кожну відповідь.

«Питання анкети стосуються того, як змінився ваш побут та стосунки з іншими людьми, що найважливішого сталося з вами за останні місяці та як досвід війни змінив ваші погляди та звички. Ми вважаємо, що повсякденне життя кожної людини важливе та вже зараз впливає на те, яким буде наше майбутнє. Фіксування й осмислення змін зараз дає можливість отримати вхідні дані для дослідження українського суспільства після перемоги», Іван Вербицький, директор аналітичного центру Cedos. 

З результати попередніх хвиль дослідження можна ознайомитись за посиланням: https://cedos.org.ua/researches/

Cedos працює над питаннями соціального розвитку з 2010 року. Метою аналітичного центру є пошук системних причин соціальних проблем і варіантів їх вирішення. Cedos вивчає суспільні процеси і державні політики, поширює критичне знання, просуває прогресивні зміни, навчає і посилює спільноту прихильни_ць цих змін.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: