fbpx
Сегодня
17:58 23 Янв 2023

Репетитор з фізики 2023: де шукати, як оцінити та скільки він коштує

При виборі репетитора дуже важливо аби він підходив вам як методами викладання, так і особистісно. Адже фізика складна наука і кожна тема пов'язана з попередньою. Тож якщо ви оберете викладача метод викладання якого вам не зрозумілий або він не комфортний для вас як людина, то результату та й взагалі сенсу занять не буде.

Також під час вивчення фізики можуть статись проблеми із засвоюванням самого предмета, наприклад, назви термінів та формул які складно запам'ятати. Та під час екзаменів вони знадобляться, а згадати буде дуже складно.

Підготовлено за підтримки маркетплейсу Buki: https://buki.com.ua/tutors/fizyka/

За якими критеріями обирати репетитора?

Загалом педагога краще обирати за особистими критеріями, та ось пару прикладів які частіше за все перевіряють учні:

Попит на репетитора

Прочитайте відгуки учнів яких вже навчав викладач якого ви хочете вибрати. Приблизно ви зрозумієте як проходить навчання, та загалом на скільки ефективно він викладає.

Ціна

Цінова категорія теж важлива. Підбирайте репетитора який також підходить вам за ціною.

Бажання учня

Якщо ви обираєте репетитора для своєї дитини, поспілкуйтесь із нею — якого репетитора вона б хотіла. Багато підлітків почувають себе комфортніше з молодими викладачами, та так не завжди. Тож дайте учню право вибору, перед тим як наймати вчителя.

Репетитор з фізики 2023

Ці пункти можна перевірити на репетиторській платформі BUKI: Заходите на сайт, обираєте потрібний вам предмет, а також, якщо є бажання навчатись очно, можна вибрати своє місто/область, навіть район. Також є багато фільтрів під ваші пункти та побажання.

На сайті buki, легко орієнтуватись і вибір викладачів просторий та різноманітний. А інформаційні картки репетиторів мають в собі всі необхідні вам дані, та допоможуть вам зручно обрати репетитора.

Цінові категорії занять у різних містах

Київ300 — 400 грн /год
Харків400 грн/год
Одеса300 — 400 грн/год
Львів200 — 300 грн/год
Кривий ріг300 грн/год
Житомир200 — 250 грн/год

Також якщо ви шукаєте репетитора для дитини, радьтесь з нею та враховуйте її думку.  Після першого заняття поговоріть з нею та поцікавтесь, що їй сподобалось у викладачі, а що ні, та чи варто знайти іншого. Комфорт дитини найголовніше під час навчання.

Якщо ви не впевнені у викладачі побудьте присутніми на першому занятті. Варто тримати навчальний процес під контролем, постійно спілкуватись з дитиною та репетитором.

Процес навчання у ваших руках

Не варто морально давити на дитину. Ваше завдання зацікавити, та підтримувати. Сімейна підтримка та підбадьорювання не завадять навчанню, а навпаки пришвидшать результат. Але потрібно тримати темп, аби дитина запам'ятовувала та не встигала забувати те що вона вивчила останнього заняття.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: